Strona 52 z 58 PierwszyPierwszy ... 2425051525354 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 511 do 520 z 580

Wątek: [-=Festyk=-] Koncerty,reporterka i inne

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -=Festyk=- Zobacz posta
    EDIT:A myślałem,że największy opieprz dostanę za skarpetki:P
    Zawsze duży opieprz za dziurki od nosa się dostaje. No zobacz jak ona wygląda: okrągła buzia, do tego podparta ręką co jeszcze bardziej uwydatnia okrągłość, do tego nosek zadarty a ty tego wcale nie poprawiasz fotografując od dołu.
    Chciałbyś na zdjęciu wyglądać jak ... świnka? (bez urazy i mam nadzieję że modelka nie czyta, ale taki wygląd się kojarzy i to wszystko wina fotografa).

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

skarpetki postanowilem odpuscic:P aczkolwiek mozna było nieco zmienic ten jebitny róż
    co do tła - za jasne

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    skarpetki postanowilem odpuscic:P aczkolwiek mozna było nieco zmienic ten jebitny róż
    co do tła - za jasne
    Tło jest przepalone, ale dziewczyna - pomimo dziurek i innych vitez'owych racji - bardzo fajna, fotografuj ją.

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

za ewą

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Było.Z innych miejsc pochodzi reszta zdjęć,które wrzuciłem.Przyznam,że foty z tej ulicy uważam za najbardziej udane...[Quote]
    Aha..tak Festyk ,Ci co znaja tą ulicę to wiedzą.Tez uważam jak TY.Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Tło jest przepalone, ale dziewczyna - pomimo dziurek i innych vitez'owych racji - bardzo fajna, fotografuj ją.
    No wlsnie, gdyby dalo sie inaczej skadrowac, aby uniknac tego przepalonego tla miedzy drzewami, to bylo by super - to tylko moje subiektywne odczucie:-)

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Zawsze duży opieprz za dziurki od nosa się dostaje. No zobacz jak ona wygląda: okrągła buzia, do tego podparta ręką co jeszcze bardziej uwydatnia okrągłość, do tego nosek zadarty a ty tego wcale nie poprawiasz fotografując od dołu.
    Chciałbyś na zdjęciu wyglądać jak ... świnka? (bez urazy i mam nadzieję że modelka nie czyta, ale taki wygląd się kojarzy i to wszystko wina fotografa).
    Nie,jak świnka wyglądać bym nie chciał Twój post był bardzo pomocny.Na przyszłość będę szukał innej perspektywy.
    Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    co do tła - za jasne
    No na miejscu nie dało się go zmienić
    Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Dziękuję Fotografuję ją już od chyba 3 lat i cały czas nie mam dosyć
    Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Aha..tak Festyk ,Ci co znaja tą ulicę to wiedzą.Tez uważam jak TY.Pozdrawiam.
    Miło,że ktoś się ze mną zgadza.Długa ma swój klimat
    Cytat Zamieszczone przez Jerzy M Zobacz posta
    No wlsnie, gdyby dalo sie inaczej skadrowac, aby uniknac tego przepalonego tla miedzy drzewami, to bylo by super - to tylko moje subiektywne odczucie:-)
    Patrząc na wszystkie zdjęcia z tego miejsca niestety na każdym mam białą dziurę między drzewami.

Mam jeszcze jedną fotę z tych schodków i nawet ,,omija" błędy wytkniętę przez Viteza,ale jeszcze się zastanowię nad publikacją
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Miasto
    Poznan

Domyślnie

a co jakis akt?
    a tak serio - fotografuj ją, fotografuj co do skarpetek - chodzilo mi o obróbke juz na kompie czekam niecierpliwie na kolejne zdjecia

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Za akt w miejscu publicznym by nas zamknęli,a dziewczyna by mi zamarzła po pięciu minutach
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Miasto
    Poznan

Domyślnie

no niektorzy lubią ryzyko "zlapia nas czy nie zlapia" )

Strona 52 z 58 PierwszyPierwszy ... 2425051525354 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów