Fotograf-to stare zdjęcie jest.Nawet nie wiem jak teraz się prezentują moje syfy matrycowe...
Janmar-dzięki za wytłumaczenie.Bo sam w sumie do końca nie wiedziałem po co on tam stoi.
Fotograf-to stare zdjęcie jest.Nawet nie wiem jak teraz się prezentują moje syfy matrycowe...
Janmar-dzięki za wytłumaczenie.Bo sam w sumie do końca nie wiedziałem po co on tam stoi.
z wiedzy o mieście i urządzeniach wodnych w Bydgoszczy
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Bydgoszcz leży w widłach Wisły i Brdy.W dodatku zaczyna sie w niej Kanał Bydgoski.Bagatelka łaczaca przez setkę lat Niemcy z Rosją.Te trzy cieki wodne maja rózne poziomy stad obecnośc urzadzen do regulacji, a uprawiano na nich poteżną żeglugę handlową która stworzyla Bydgoszcz.To nie OT. To piękny temat do fotografii.Pozdrawiam![]()
Jak ktoś przepięknie powiedział: Bydgoszcz jest jak lej po bombie: z każdego miejsca leje się woda
W Bydgoszczy (jeszcze) znajduje się kilka tego typu obiektów. Ale przyznam się, że wiedza Janmara.. po prostu mnie zaskoczyła![]()
Podobnie jak Micles dostałem akredytację na mistrzostwa świata juniorów w lekkiej atletyce.Jednak nie posiadając żadnych ,,znajomości" nie załatwiłem sobie żadnego dnia czerwonej kamizelki.Jedynie raz wszedłem na 10 minut dzięki zbiegowi okoliczności. Dlatego też nie mam żadnych niesamowicie efektownych zdjęć.Będę wrzucał po kolei to co udało mi się ustrzelić zza barierki.
1.
podpis : "Ojej ojej! Chyba stało się coś złego!"
Właśnie po to chciałem jeszcze iść na WJC, żeby postrzelać trochę ludu na trybunach, ale jak widać, dzisiaj pada, więc nie idę :P
Fajne foto, moment złapany, symbol nacji też ujęty.
W kościele jeszcze nie byłem, a koło mnie jest już tylko na 19.