a kto to jest Kate Ryan?
a kto to jest Kate Ryan?
...która bez problemu śpiewa na koncercie a'capella (czego nie zrobi spora część innych wykonawców) - pomimo stresu związanego z awarią nagłośnienia; która jest skromna, sympatyczna i bardzo otwarta na ludzi pomimo tego, że jest uznawana za gwiazdę w skali europejskiej... Miałem ogromną przyjemność być na after party (fotki z imprezy będą na mojej stronie w ciągu kilku dni) i ją obserwować - świetna dziewczyna.
Mógłbym wymienić jeszcze kilka jej wielkich pozytywów, ale czy potrzeba? Wszak niektóre osoby spośród tych, które nie uznają określonych gatunków muzycznych, nie uznają też ich wykonawców.
---------------
Don_Pedro_123
---------------
Mamy chyba romansik![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Obawiam się, że jestem dla niej za stary
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Relacja z after party już jest dostępna:
Kate Ryan - after party Chesterfield Club
Zapraszam!
Ostatnio edytowane przez Don_Pedro_123 ; 02-12-2007 o 22:27 Powód: Automerged Doublepost
---------------
Don_Pedro_123
---------------
Jeśli to była zamknięta impreza, to tak na mój gust ludzie, którzy są na zdjęciach wyklną Cię![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link