Tyy, widziałem cię! Trochę po prawej w tłumie z tym tamronem i lampą z bouncerem hand-made na zieloną gumkę recepturkę! Dobrze kojarzę? Ja też mam fotki z tego eventu, też na początku zza barierek, ale później kolega Kacper pożyczył mi swój identyfikator z CB i mnie wpuścili :
www.micles.cba.pl/galeria/wydra/pionowe
www.micles.cba.pl/galeria/wydra/poziome
EDIT : i proszę się nie wystraszyć domeny![]()
Ostatnio edytowane przez micles ; 01-09-2007 o 16:12
Tak,to jaByłem z dziewczyną,ale Ciebie to nie kojarzę,żebyś się gdzieś tam kręcił.
Niektóre zdjęcia masz naprawdę ciekawe.Mnie by pewnie wpuścili bo miałem jeszcze tamtą legitkę z eski,ale nie chciałem zostawiać dziewczyny samej.
Pozdro.
trzebabylo dobrze pogadac to i dziewczyne by wpuscili
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Kolejny offtop : legitymacja prasowa to jest jakiś ogólny dokument coś aka prawo jazdy czy chodzi tu o legitkę z jakiejś gazety?
raczej wydaje mi sie ze raczej na wieksze koncerty to trzeba miec akredytacje ktora dostaje sie od organizatorow
tak np bylo na koncercie rmf fm w krosnie-dostalem od nich akredytacje i tylko tak mozna bylo wchodzic pod scene![]()
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
raczej wydaje mi sie że raczej masz rację, ale na te mniejsze eventy można wejść na "fotoreportera" tylko ciekaw jestem czy jest jakaś taka ogólna legitymacja fotoreporterska którą można sobie wyrobić bez zatrudniania się jako fotoreporter.
Festyk, IMHO miewałeś lepsze foty. Te są zaszumione i nieostre. Czy nie lepiej było ustawić światło na najjaśniejszy punkt i pobawić się światłem zamiast robić "wszystko ma być widać za wszelką cenę"? Wtedy i czasy by ci krótsze wychodzily, zdjęcia ciekawsze i nierozmazane. Pozatym na ostatnim masz prześwietlenia[np. przy uchu]. I te zdjęcia są za jasne nawet na moim ekstra ciemnym monitorze![]()
Pzdr!
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link