Akurat na uchwycenie miałem sporo czasu.Siedziała tak sobie z 5 minut.Zabranie orzechów to był znakomity pomysł![]()
sorry ale moim zdaniem taki zwykły pstryk..![]()
To jakos te wakacje tak na uczniow dzialaja, ze sie czujemy jakbysmy sie w rozwoju cofaliMam dokladnie takie same odczucia co do moich zdjec. Jakos wypadlem z rytmu robienia dobrych fotek:/ Rok temu mialem to samo...
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
W moim wypadku to jest trochę inaczej.Przedtem robiłem średnie zdjęcia,które były znośne,a teraz robię według społeczeństwa tragiczne.A w roku szkolnym nawet nie mam czasu na zdjęcia.
W czasie tych wakacji był w Toruniu festiwal Song of Songs. Z około 500 zdjęć z drugiego dnia imprezy, wybrałem tylko... 3!![]()
Nie chcialem sie przyznawac, ale widze ze to nie obciach. Dla mnie wyjsciem z "kryzysu" jest robienie jak najwiekszej liczby fot
Festyk nie tragizuj juz tak tymi srednimi zdjeciami
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zapomnialem wziac pod uwage jedna mala rzecz, ktora u Ciebie wystepuje, a u mnie. Przyczyna tych gorszych fot moze byc Nikon![]()