Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: zamina eos-a 350d na 50d

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxw Zobacz posta
    no fakt, tunelik i wyświetlacz 1.8" są wqrzające
    ale IMHO nie jest to powód na wywalanie większej kasy.
    Tyle że tu na prawdę widoczny postep to jest dopiero w serii jednocyfrowej.

Cytat Zamieszczone przez bogusogr Zobacz posta
    Mała pomyłka zrobinych mam 10 tys. zdjęć, myślę że oddam w tym tygodniu puszkę do czysczenia jeżeli to nic nie pomoże to wymienię puszkę na xxd z Waszych opinii widać, że warto.
    No właśnie to czy warto to zależy co dla kogo jest ważne. To musisz sam ustalić. Jakość obrazka wychodzącego z 350D jest nadal niesamowita - jak jest tandetny tak nie przestaje mnie pod tym względem zaskakiwać :smile:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Dlatego jeżeli już zmieniać to na "xD" i ja bym celował w 5d albo 5d II mimo wszystko.

Domyślnie

A ja osobiście bym się spiął i przeszedł od razu na FF (5d) - co osobiście uczyniłem. Skok jakościowy w obrazku jest ogromny, czego nie dostrzeżesz w takim stopniu na xxD. Oczywiście różnica pomiędzy xxxD i xxD w użytkowaniu i AF jest potężna jednak liczy się przede wszystkim jakość obrazka.

bogusogr
    Guest

Domyślnie

Dzięki wszystkim za pomoc?
    Na koniec mam pytanie czy 5d przy pełnym manualu najlepszą ostrość ma na środku tak jak 350d?

bogusogr
    Guest

Domyślnie

OK, dzięki wszystkim za wypowiedzi, ale nie będzie zmiany puszki będzie nowe szkło zgodnie z zasadą napierw dobre szkło potem puszka.

Miasto
    Rąbień k/Łodzi

Domyślnie

Polecam Ci wątek, który kieyś wrzucilem na forum 'Ostrość w C50D'. Dużo ciekawych spostrzeżeń.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów