Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: 5D problem - BIG PROBLEM !!

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krisv740 Zobacz posta
    ok! wysypaliście/wylaliście na canona wszystko co było mozliwe...
    a ja nie dopisałem, że sprawa /w przypadku mojego brata/ została załatwiona bardzo szybko poprzez wymianę na nowe body...
    trzecie było już z nowym soft'em i problemów nie było....

naprawdę trzeba robić zaraz tragedię???
    jeszcze przed rozwiązaniem/wyjaśnieniem do końca sprawy???!

proponuję wziąć na wstrzymanie - co?!
    Opisywane body ma ponad 2 lata wiec wątpie, żeby canon wymienił go na nowe - tym bardziej że jesteśmy w Polsce a nie w Nowym Jorku . Jeśli by jednak tak zrobił to ja osobiście ich przeproszę i nawet moga mi wysłac to nowe body na mój koszt .

Ale wracając ze świata fantazji, to dalej uważam za chore, że podpinanie obiektywu do aparatu (tego samego producenta) powoduje jego zawieszenie. Gdyby to była jakaś sigma , przypadek miał charakter pojeedyńczy to rozumiem ale ... Kontrola jakości ( oczywiście nie mówię o pojedyńczych seryjnych aparatach ale o wersjach prototypowych ) powinna wyłapac takie przypadki.

Zobaczymy co powie serwis ( tu tylko wtrące, że ja osobiście z "Żytniej" zawsze byłem zadowolony - zresztą ewentualna odpowiedzilnośc to sprawa Canon Polska a nie serwisu ) Narazie nie chciałbym wyciągać dalekoidących wniosków - ale sprawa mnie wkurza. Wysyłanie aparatu, czekanie na niego pewnie tydzięń, płacenie za paczke - niby nic wielkiego bo nie jestem profesjonalistą ale akurat w tym tygodniu aparat jest mi potrzebny. Zeby było jeszce coś o co mógłbym mieć do siebie pretensje ( upuszczenie, zamoczenie itd) ale podpinanie obiektywu jakoś nie bardzo leży na moim sumieniu.
    Ostatnio edytowane przez paweleverest ; 15-11-2009 o 09:24

Uprawnienia umieszczania postów