Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Kupilem Tamrona 28-75... lokniecie na ostrosc? :)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    500 tys to nie tak strasznie duzo... W zasadzie malenko...
    Canon samego 300D sprzedal jakis milion w niecaly rok (mniej wiecej od wrzesnia 2k3 do czerwca 2k4) i produkcja szla na poziomie 100000 (slownie sto tysiecy sztuk) miesiecznie.

fakt Kuchatek, ale przeciez Canona kazde dziecko na ulicy zna, a Tamron to jednak w swojej branzy - celowo uzyje eufemizmu - "manufaktura" musi sie wszak rozdrabniac ze swoimi modelami, na 3 wiodace marki, nie tlucze tyle modeli i sztuk co Canon itd, po prostu nie chcialo mi sie wierzyc ze mam szklo z samego poczatku serii, no ale coz, ludzi jest 10 miliardow wszak
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    po prostu nie chcialo mi sie wierzyc ze mam szklo z samego poczatku serii, no ale coz, ludzi jest 10 miliardow wszak
    W sumie nie takie dziwne ze masz poczatek serii... W czasach analogowych bylo sporo zoom'ow 2.8 cieszacych sie dobra opinia. Dopiero Canoniarze z trzysetami zapoczatkowali tak naprawde mode na tego tamrona, nie mowiac o tym ze te wszystkie DI/DC/DG to bardzo nowe konstrukcje.
    ...

Uprawnienia umieszczania postów