Cichy chybaZamieszczone przez Jac
![]()
Cichy chybaZamieszczone przez Jac
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Chyba jednak nie, na moim zdjęciu nie ma mydła.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Zdjecia kartki na BF/FF ze statywu, podniesienie lustra, ostrosc na srodek
http://s43.yousendit.com/d.aspx?id=2...Q11J3WYR4O84NB
Dwie fotki, tez statyw, tez wstepne podniesienie. Pudelko - ostrosc na "F" . Baterie, ostrosc na pierwsza (nablizej obiektywu)...
http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=3...50MEAVJH50BV23
Prosze o ocene ... bo moge odeslac obiektyw. A potrzebuje go na piatek.
Pozdrawiam.
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
focus chart jest bezlitosny, dla mnie lekkie mydelko...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
cihy mi wskoczyl miedzy posty ale juz precyzuje
zdjecia z tamrona Błajo - sa mydlane
Arkan: pokazal w jednym watku linki do fotek z 28-70 jakis piesek i rzycil wyazwanie 24-70L
Cichy ciezko ocenic ostrosc na plaskiej byszczacej powierzchni ale napewno jest lepiej niz u Błajo
@Błajo: mozesz napisac od jakiej cyfry zaczyna sie nr seryjny Twojego Tamrona?
@Cichy: dlaczego dol zdjecia jest taki nieostry? :>
Ostatnio edytowane przez pazurek ; 20-09-2005 o 18:16
pazurek 509711
A jest jakas wadliwa seria?![]()
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
ja bym tak nie dramatyzowal.. pamietaj ze to zdjecia w 2.8 i na np nozyczkach zlapal ostrosc w jakims tam punkcie a reszta rozmyta bo w koncu zdjecie perspektywiczne a przyslona nie inna jak 2.8 ..
Pozyczonego tamrona jak zapinalem na 350siatke to mial dokladnie to samo mydelko w 2.8... podobnie jak moja sigma.. a moze to wogole body hehe na innym 350d to samo..
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
w paru tez czasy na fotach nie byly pewne, moze pyknij w lepszych warunkach oswietleniowych
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Zamieszczone przez Błajo
chwila chwila... to wogole mozliwe zeby Tamron wyprodukowal az tyle tych obiektywow? moj model nosi numer 005070, przeciez ten model nie ma chyba dwoch lat produkcji ? niech mnie ktos poprawi jesli sie myle...