Pokaż wyniki od 1 do 10 z 101

Wątek: 5D czy 1dm2?

Mieszany widok

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arkan
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65042034 - polecam, właśnie kupuje drugi. świetnie zrobiony, uszczelniony. Bedę wdzięczny za rewanż gdzie akumulatory do 5D można kupić po 16,90 ;-)
    Arkan, ostatnio kupilem takie (lub podobne) aku. Kupowalem w Bartimpexie (tak to sie chyba nazywalo). Niestety musialem odeslac, bo blokada nie od odsuwala sie do konca i nie dalo sie go wsunac do aparatu. jezeli masz dobre doswiadczenia z tym dostawca, to chetnie nabede w drodze kupna
    pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven
    Arkan, ostatnio kupilem takie (lub podobne) aku. Kupowalem w Bartimpexie (tak to sie chyba nazywalo). Niestety musialem odeslac, bo blokada nie od odsuwala sie do konca i nie dalo sie go wsunac do aparatu. jezeli masz dobre doswiadczenia z tym dostawca, to chetnie nabede w drodze kupna
    pozdrawiam
    Kupiłem już jeden od tego gościa i jest OK - blokada i guma uszczelniająca jest jak należy.

Cytat Zamieszczone przez Duty
    BTW - legendarna niezawodność serii 1 i nieoryginalny akku? coś tu się kłóci
    Nie wiem, czy się kłoci czy nie - wszyscy robią te akku u skośnookich, a potem naklejają różne naklejki. Kupiłem 1 na próbę, zdał egzamin to biorę następny. Jeśli nie muszę to nie przepłacam.
    Pentax K-5 II, Leica M9

Uprawnienia umieszczania postów