tylko niemow mu ze ci upadl podczas ogladaniaZamieszczone przez gietrzy
![]()
tylko niemow mu ze ci upadl podczas ogladaniaZamieszczone przez gietrzy
![]()
1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII
HeheheeeZamieszczone przez Krakers
![]()
Nie, ale ręce mi się zdrowo trzęsły z wrażenia
I 20D, które wtedy kupiłem nie sprawiało mi już takiej przyjemności![]()
Jarek
chomsky tu na forum to po nicku jedziemy. Albo kolego, koledzy. Poza tym tu na forum jest pełna urody graficzka. Nie zapominaj ;-)Zamieszczone przez chomsky
pozdrawiam
Gietrzy- kobiety są mądrzejsze od nas "samców"- nie pakują się w taaakie dyskusje.
Wolę panowie jak koledzy, zgadnij dlaczego?
Cześć.Ch.
A ja nie zaliczyłem rotfla jak w 2004 roku w marcu zaplacilem prawie 700zł w serwisie za naprawe 10D po paru kroplach desczu wlasnie i sie mordowalem do konca sesji plenerowej miedzy slubem a weselem backupowa minolta analogowa z kitowym obiektywem gdy to 10D padlo. I nie zaliczylem rotfla gdy w zeszlym roku robilem zdjecia tym samym 10D w saunie (reklama) - wtedy akurat 10D wytrzymalo ale serce mialem w gardle. I nie zaliczylem tez rotfla gdy robilem zdjecia tego lata na plazy nad polskim morzem moim 20D razem z kolega (tez 20D) i jego body nie wytrzymalo tego pleneru - piach mial wszedzie.Zamieszczone przez oskarkowy
A fotografowales kiedys na weselu? Jestes w stanie trafic dokladnie w moent rzucenia wiązanki przez panne mloda lub muchy przez pana mlodego? A czy przed kosciolem nie zdarza sie, ze jest sypany ryz? A plenery robisz tylko statyczne - ladnie i grzecznie pozowane?Zamieszczone przez oskarkowy
Ja nigdy nie twierdzilem ze AF w 20D jest super albo zły. Jak na te cene i klase sprzetu jest wiecej niz akceptowalny szczegolnie w porownaniu z konkurencja na podobnym poziomie. Oczywiscie ze pelna klatka to wieksze lustro i tym samym wiecej swiatla w wiekszym wizjerze ale ilosc punktow AF w 5D o ile wiem pozostala bez zmian i nadal tylko centralny jest krzyzowy (ale moge sie mylic, nie mialem 5D w reku) - a nie zawsze jest mozliwosc ostrzenia na centralny i przekadrowania.Zamieszczone przez chomsky
Ale ja sie nie znam![]()
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65042034 - polecam, właśnie kupuje drugi. świetnie zrobiony, uszczelniony. Bedę wdzięczny za rewanż gdzie akumulatory do 5D można kupić po 16,90 ;-)Zamieszczone przez Duty
Pentax K-5 II, Leica M9
Arkan poczekajZamieszczone przez Arkan
Te same akumulatory sa po 129.00 w sklepie internetowym ktory ten czlowiek chyba reprezentuje (akumulatorki.pl). Pozostaje pytanie - gdzie mozna kupic BP-511 po 12,90
![]()
Arkan, ostatnio kupilem takie (lub podobne) aku. Kupowalem w Bartimpexie (tak to sie chyba nazywalo). Niestety musialem odeslac, bo blokada nie od odsuwala sie do konca i nie dalo sie go wsunac do aparatu. jezeli masz dobre doswiadczenia z tym dostawca, to chetnie nabede w drodze kupnaZamieszczone przez Arkan
pozdrawiam
Skrót myślowy to był - mam zapasowy akku do 1D - oryginał, wiem ile za niego zapłaciłem: http://www.digitalfotoclub.com/sc/pr...p?id=964584280 i wiem ile kosztują podróbki do 5D - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63458450 ,Zamieszczone przez Arkan
Nie będę dla oszczędności z USA akku do 5D ściągał - jak kupię w Polsce, to mi na 10 mniej więcej wystarczy. Polska cena oryginalnego NP-E3 jest i tak 2x wyższa.
BTW - legendarna niezawodność serii 1 i nieoryginalny akku? coś tu się kłóciZamieszczone przez Duty
![]()