Cytat Zamieszczone przez oskarkowy
To teraz przekonaj mnie jeszcze, dlaczego mam używać Twojego 135 i robić na świetle zastanym.
OK, nie będziemy się kłocić o szczegóły - możesz użyć swojego i zrobić w takim świetle jakie chcesz.
Tak sobie czytam Twój post 3x z rzędu i nadal dochodzę tylko do jednego wniosku. Co miałeś na celu? Pochwalić się sprzętem?
Nie, po prostu przedstawić Ci nieco inny punkt widzenia. Nie udało - mea culpa - następnym razem będzie prościej.
Przecież ja od początku piszę, że w odpowiednich warunkach, przy odpowiedniej uwadze na to, co się robi 20D nie ma problemów z AF. A tu nagle wszyscy starają mi się udowodnić, że jak się zmienią warunki, nie będzie się uważało to będzie źle, a jak się porówna to ze sprzętem za 20kzł więcej to w ogóle będzie kupa. Pełna zgoda, tylko jak się to ma do tego, co ja napisałem?
Nikt nie stara Ci się niczego udowadniać - wiem już, że małpy Ci nie płacą i nie będziesz robił w zastanym, jeśli Cię nie przekonam. Dziś jestem już troche zmęczony, ale może jutro ładnie się ubiorę, kupię jakiś kwiatuszek i jakoś Cię przekonam. I nie bedę małpą - zapłacę.