Witam.
Biorąc pod uwagę tytuł powinienem wstawic kilka portretów, lecz na początek wstawiam jeden. Proszę o opinie, uwagi i komentarze.
1.
Pozdrawiam
Witam.
Biorąc pod uwagę tytuł powinienem wstawic kilka portretów, lecz na początek wstawiam jeden. Proszę o opinie, uwagi i komentarze.
1.
Pozdrawiam
CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl
Jeśli mogę wtrącić swoje 3 grosze, to nie podoba mi się 2 plan. Świetlista pręga odciąga wzrok. Mam wrażenie, że za dużo szarości (za mało bieli).
--------------------
Nie podoba mi sie obrobka. Za szaro. Do tego tan przeswit w zaslonach w tle.
Ostatnia sprawa to nie podoba mi sie ze okulary czesciowo zaslaniaja oko.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Do porzedników dodam jeszcze:
Kadr słaby, centralnie, pusto po prawej, cięcie w nadgarstku.
Zdjęcie w innym świetle.
2.
Zdjecia albo w cienie albo w sloncu. Nie podobaja mi sie plamy slonca na modelce.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Zmrużone oczy i kadr też nie bardzo.
No to następny portret jako wspomnienie wakacjiMoże będzie lepszy od poprzednich.
3.
Pozdrawiam
Trójka ładna. Podoba mi się głębia ostrości, kadr, to, że dziewczyna dyskretnie schowana jest za drzewem, że jej wzrok nie jest przypadkowy i że zdjęcie całosciowo nie jest przypadkowe, czego nie mozna powiedzieć o dwóch wcześniejszych portretach.
Jednak widze, że szybko się uczysz. Postępy są spore zatem moje gratulacje i oby tak dalej![]()