Strona 95 z 194 PierwszyPierwszy ... 45859394959697105145 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 941 do 950 z 1938

Wątek: [Szczecin-Koszalin] Canon-Foto-Klub - Plener

Bywalec Awatar robertwu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrek72t Zobacz posta
    ...Cieszy mnie stale wzrastająca frekwencja i bardzo przyjazna atmosfera i chciałbym aby tak pozostało.
    Amen.

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

I tego co mówi Piotrek72t się trzymajmy
    C-F-K - forever

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Tjaaa piwko i 3 fotki z ostatniego pleneru w formacie 15x21 Będzie co oglądać o czym dysputować i w ogóle będzie fajnie

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Virtuoz Zobacz posta
    Uściślę - przed przyjazdem pierwszy raz na spotkanie, pisałem do Piotra, który zaprosił mnie na nie ( podał adres, telefon...). Nie było mowy o deklaracji przystąpienia do klubu, więc jeśli wybrałem złe miejsce do ogłaszania pomysłów - znów - przepraszam. Spoko, nikomu z butami się nie pcham...
    Proszę mnie dobrze zrozumieć.
    Ja tylko pytam, czyja to inicjatywa. Jeśli Virtuoz'a, a tak to odebrałem, to nie widzę powodu, podczepiania się pod to C-F-K, bo byłoby to takie spijanie śmietanki nie ze swojego mleka. Zwłaszcza, że Piotrek jasno definiuje, że spotkania w JEGO studio są dla wszystkich i nie ograniczają sie tylko do klubu.
    Reasumując, odniosłem wrażenie, że Mellan sugeruje swój udział w pomyśle. A to nieładnie wygląda.
    Dlatego zadałem pytanie.
    Ostatnio edytowane przez dinderi ; 25-02-2010 o 17:07
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nie, nie. Nie mam udziału, zwyczajnie popieram pomysł jako ciekawy , to wszystko.
    C-F-K - forever

Bywalec Awatar asikson
    Miasto
    Szczecin/Miedzyzdroje

Domyślnie

Warto zaznaczyć, ze jest to wątek Canon-Foto-Klubu, więc raczej powinno się unikać ogłaszania spotkań organizowanych tylko dla wybranej grupy składającej sie z kilku osobowości. Na przyszłośc - Jak ktos ma taki pomysł to niech roześle go tylko tym zaufanym osobą, a nie podsycać atmosfere i podkreścać ze to tylko dla 6 wybrańców. Nie zrozumicie mnie zle, ale ja to tak odebrałem i to moje skromne zdanie.
    'Powiewa' mi to czy będe mógł w nim uczestniczyć czy nie, choć warto by było na pewno, ale troche mija się to wszystko z celem. I wiem, że bez sensu jest tam brac np. 20 osób zwłaszcza, że mamy doswiadczenie z poprzedniego pleneru i wiadomo jakie mogą być tego "konsekwencje"... Zreszta kilka/naście watków przed, ktoś słusznie poruszył kwestię odpowiedzialnosci i bezpieczeństwa na ruinach i z tym się całkowicie zgadzam.

Preferuje juz tak oficjalnie zakończyć temat "Pleneru Virtuoz'a".

"...Bo tak, to do niczego nie dojdziemy..."

Virtuoz: Nie to, że mam do twojego pleneru jakieś zastrzeżenia, czy pretensje do Ciebie. Nie. Nic takiego.
    Ostatnio edytowane przez asikson ; 25-02-2010 o 18:03

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asikson Zobacz posta
    Warto zaznaczyć, ze jest to wątek Canon-Foto-Klubu, więc raczej powinno się unikać ogłaszania spotkań organizowanych tylko dla wybranej grupy składającej sie z kilku osobowości. .....
    Czy pisanie w tym wątku przez kilka osobowości co mają inne zdanie nt. C-F-K i w dodatku nie są i nie będą członkami tego stowarzyszenia też jest zabronione?

Mnie się wydawało, że to miejsce dla dogadania wspólnych wyjazdów i temu podobnych. Jeśli jest inaczej to przepraszam. Też się tu nie będę odzywał.

Każdy plener JEST PRYWATNY - przynajmniej w pewnym stopniu. Jeśli, tak jak to zrobiłem jakiś czas temu, ogłaszam że się wybieram do Zatonia i mogę zabrać trzy osoby to jest raczej naturalne, że zabieram osoby mi znane a nie gościa z bejsbolem i wykrywaczem metalu. Virtuoz dość jasno określił warunki jakie stawia uczestnikom i zupełnie nie wiem o co się jaśniepaństwo czepiają. Ktoś chce niech se sam organizuje plener jeśli warunki Virtuoza nieodpowiadają.
    Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 25-02-2010 o 18:53

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

I mnie te warunki zaproponowane przez Vitruoza choć oczywiście je rozumiem nie odpowiadają więc sam sobie tam pojadę - mogę zabrać 4 osoby

Miał być żart ale nie zdążyłem wkleić buźki
    Ostatnio edytowane przez Pawel_G ; 25-02-2010 o 19:04 Powód: ps

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel_G Zobacz posta
    I mnie te warunki zaproponowane przez Vitruoza choć oczywiście je rozumiem nie odpowiadają więc sam sobie tam pojadę - mogę zabrać 4 osoby
    ...
    Pojechać oczywiście możesz. Drogi są publiczne. Na teren prywatny wejść to już niekoniecznie się da. Miłych fotografii płotu. ;-)

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Pół literka dla ciecia i wszystko się da :-D

Strona 95 z 194 PierwszyPierwszy ... 45859394959697105145 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów