I tego co mówi Piotrek72t się trzymajmy![]()
C-F-K - forever
Tjaaa piwko i 3 fotki z ostatniego pleneru w formacie 15x21Będzie co oglądać o czym dysputować i w ogóle będzie fajnie
![]()
Proszę mnie dobrze zrozumieć.
Ja tylko pytam, czyja to inicjatywa. Jeśli Virtuoz'a, a tak to odebrałem, to nie widzę powodu, podczepiania się pod to C-F-K, bo byłoby to takie spijanie śmietanki nie ze swojego mleka. Zwłaszcza, że Piotrek jasno definiuje, że spotkania w JEGO studio są dla wszystkich i nie ograniczają sie tylko do klubu.
Reasumując, odniosłem wrażenie, że Mellan sugeruje swój udział w pomyśle.A to nieładnie wygląda.
Dlatego zadałem pytanie.
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 25-02-2010 o 17:07
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Nie, nie. Nie mam udziału, zwyczajnie popieram pomysł jako ciekawy, to wszystko.
C-F-K - forever
Warto zaznaczyć, ze jest to wątek Canon-Foto-Klubu, więc raczej powinno się unikać ogłaszania spotkań organizowanych tylko dla wybranej grupy składającej sie z kilku osobowości. Na przyszłośc - Jak ktos ma taki pomysł to niech roześle go tylko tym zaufanym osobą, a nie podsycać atmosfere i podkreścać ze to tylko dla 6 wybrańców. Nie zrozumicie mnie zle, ale ja to tak odebrałem i to moje skromne zdanie.
'Powiewa' mi to czy będe mógł w nim uczestniczyć czy nie, choć warto by było na pewno, ale troche mija się to wszystko z celem. I wiem, że bez sensu jest tam brac np. 20 osób zwłaszcza, że mamy doswiadczenie z poprzedniego pleneru i wiadomo jakie mogą być tego "konsekwencje"... Zreszta kilka/naście watków przed, ktoś słusznie poruszył kwestię odpowiedzialnosci i bezpieczeństwa na ruinach i z tym się całkowicie zgadzam.
Preferuje juz tak oficjalnie zakończyć temat "Pleneru Virtuoz'a".
"...Bo tak, to do niczego nie dojdziemy..."
Virtuoz: Nie to, że mam do twojego pleneru jakieś zastrzeżenia, czy pretensje do Ciebie. Nie. Nic takiego.
Ostatnio edytowane przez asikson ; 25-02-2010 o 18:03
Czy pisanie w tym wątku przez kilka osobowości co mają inne zdanie nt. C-F-K i w dodatku nie są i nie będą członkami tego stowarzyszenia też jest zabronione?
Mnie się wydawało, że to miejsce dla dogadania wspólnych wyjazdów i temu podobnych. Jeśli jest inaczej to przepraszam. Też się tu nie będę odzywał.
Każdy plener JEST PRYWATNY - przynajmniej w pewnym stopniu. Jeśli, tak jak to zrobiłem jakiś czas temu, ogłaszam że się wybieram do Zatonia i mogę zabrać trzy osoby to jest raczej naturalne, że zabieram osoby mi znane a nie gościa z bejsbolem i wykrywaczem metalu. Virtuoz dość jasno określił warunki jakie stawia uczestnikom i zupełnie nie wiem o co się jaśniepaństwo czepiają. Ktoś chce niech se sam organizuje plener jeśli warunki Virtuoza nieodpowiadają.
Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 25-02-2010 o 18:53
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
I mnie te warunki zaproponowane przez Vitruoza choć oczywiście je rozumiem nie odpowiadają więc sam sobie tam pojadę - mogę zabrać 4 osoby
Miał być żart ale nie zdążyłem wkleić buźki![]()
Ostatnio edytowane przez Pawel_G ; 25-02-2010 o 19:04 Powód: ps
Pół literka dla ciecia i wszystko się da :-D