Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1938

Wątek: [Szczecin-Koszalin] Canon-Foto-Klub - Plener

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Kołobrzeg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Virtuoz
    Osoby, które mieszkają "gdzieś dalej" i nie mogą się pojawić - sorry - nie będę brał pod uwagę tych, których nie znam.
    Doprawdy boskie - poczułem się jakby mi ktoś pierdyknął drzwiami przed nosem. może czas na zmianę tematu [Szczecin_i_tylko_ci_których_znam] Canon-Foto-Club plener?

Początki nałogu Awatar piotrek72t
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaXi_JaZz Zobacz posta
    Doprawdy boskie - poczułem się jakby mi ktoś pierdyknął drzwiami przed nosem. może czas na zmianę tematu [Szczecin_i_tylko_ci_których_znam] Canon-Foto-Club plener?
    E tam myslę , że źle odczytałeś intencję autora, chodzi ( tak mniemam ) o sprawne przeprowadzenie pleneru, a konkretnie zgraną i "punktualną" grupę uczestników.
    Inna sprawa , że jest to inicjatywa prywatna i organizator ma prowo do podejmowania pewnych decyzji.
    Piotr Talarczyk
    1ds III 1d

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

A co w tym dziwnego? Wolą gospodarza jest zapraszać tych których chce zaprosić. Nieznajomych do domu wpuszczasz? Z kontekstu można się domyśleć o co chodzi więc nic dziwnego, że mogą jechać tylko wybrani. W ten czy inny sposób.

Aha i to raczej nie jest Canon-Foto-Club plener.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Coś już napisał
    Miasto
    Kołobrzeg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body
    A co w tym dziwnego? Wolą gospodarza jest zapraszać tych których chce zaprosić. Nieznajomych do domu wpuszczasz? Z kontekstu można się domyśleć o co chodzi więc nic dziwnego, że mogą jechać tylko wybrani. W ten czy inny sposób.

Aha i to raczej nie jest Canon-Foto-Club plener.
    Odnoszę się do tego, że dyskusja się dzieje w tym, a nie innym temacie.
    I raczej z uwagi na Canon-Foto-Club porównanie z nieznajomymi nietrafione

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

....
    I raczej z uwagi na Canon-Foto-Club porównanie z nieznajomymi nietrafione
    Nie jestem i nie będę członkiem Canon-Foto-Klub.

Nieznajomy to nieznajomy. Nie sądzę, żebyśmy się znali osobiście a naprawdę są miejsca i tematy, które można robić TYLKO w gronie zaufanych znajomych. Powodów milion i trochę. Chyba niepotrzebnie się unosisz.

Janusz,

Coś już napisał
    Miasto
    Kołobrzeg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body
    Nie jestem i nie będę członkiem Canon-Foto-Klub.

Nieznajomy to nieznajomy. Nie sądzę, żebyśmy się znali osobiście a naprawdę są miejsca i tematy, które można robić TYLKO w gronie zaufanych znajomych. Powodów milion i trochę. Chyba niepotrzebnie się unosisz.
    Janusz - słowo honoru, że się nie unoszę Przekorna ze mnie bestia.
    Poczułbyś się sympatycznie jakbym robił plener w Kołobrzegu w bardzo fajnym miejscu i zaprosił tylko i wyłącznie ludzi z najbliższej okolicy i wyłącznie znanych osobiście (zakładając, że miałbyś ochotę na taki plener)?

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Janusz - słowo honoru, że się nie unoszę Przekorna ze mnie bestia.
    Poczułbyś się sympatycznie jakbym robił plener w Kołobrzegu w bardzo fajnym miejscu i zaprosił tylko i wyłącznie ludzi z najbliższej okolicy i wyłącznie znanych osobiście (zakładając, że miałbyś ochotę na taki plener)?

Mi to lotto jeśli ktoś organizuje zamknięty (lub z ograniczonym dostępem) plener to przecież jego wola i widać ma ku temu powody. W przypadku Twojego pleneru zupełnie nie czułbym się ani urażony ani "niesympatycznie". Zupełnie niedawno miałem okazję być w miejscu z bardzo ograniczonym dostępem - czy sądzisz, że powinienem zabrać ze sobą tabun, jakby nie było, nieznajomych? Nick forumowy to trochę mało, nawet dużo za mało, żeby za kogoś zaręczyć czy wziąć odpowiedzialność. Nie wszystkie miejsca są dostępne publicznie. Ten zamek to teren prywatny więc akapit o zapraszaniu nieznajomych jak najbardziej na miejscu.

Janusz,

Coś już napisał Awatar Virtuoz
    Miasto
    Gryfino

Domyślnie

Zapraszam na środowe spotkanie. Ot i wszystko. Bez urazu - nikt nikomu trzaskać czymkolwiek nie ma zamiaru. Po nick'ach nie jestem w stanie określić choćby wieku zainteresowanych. Zależy mi aby grupy były sensowne. Pozdrawiam.
    1Dx + eLki, zoomy, stałki, lampki i gadżety

Uprawnienia umieszczania postów