Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1938

Wątek: [Szczecin-Koszalin] Canon-Foto-Klub - Plener

Mieszany widok

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Da__FreaK Zobacz posta
    Ja poki co, niesmialo sie jeszcze przygladam Szczecinskim pstrykaczom , Kiedys nastapi ten dzien ze do Was dolacze na jakims spotkaniu
    Cytat Zamieszczone przez Taryll Zobacz posta
    ja chętnie tez sie wybiorę kiedyś
    My nie gryziemy. Bić też nie bijemy na pierwszym spotkaniu. Sprzętu nie odbieramy, co najwyżej niektórzy chcą pomacać. :-)

Cytat Zamieszczone przez piotrr Zobacz posta
    Janusz wielki thx, siedze teraz i kombinuje jak te profile w viście przełączać..Pozdrawiam
    To jest ogólny problem w windozie. Control Panel->Zarządzanie kolorem->wybierz monitor->zmień profil defaultowy. Niestety chyba trzeba restartować system. Tu pewny nie jestem bo ze 3 lata tego nie robiłem. :-)

Cytat Zamieszczone przez xsardas Zobacz posta
    Zapraszamy

Ja tez bym chciał kalibracje Ale nie mam jak sprzętu przetransportować do studia :P

Się umów to jak się będę pałętał w Twojej okolicy to podjadę. Telefon znasz. GG też.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Domyślnie

Witam wszystkich !
    Przyszedł czas, że dokonałem rejestracji na tym forum :-D. No i mogę podzielić się wrażeniami ze spotkań. Też chciałbym podziękować za kalibrację mojego laptopowego wyświetlacza. Otworzyło mi to trochę oczy ... bo różnica przed i po kalibracji jest duża, a może i powinienem powiedzieć, że wielka.
    Zachęcam wszystkich niezdecydowanych do przychodzenia w środę oni naprawdę nie gryzą i nie zabierają sprzętu, nawet jeśli jego logo jest w żółtym kolorze

Pozdrawiam
    Karol

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Zółte jest fajne :]

Pomacałbym D700 ma ktoś ?

Uprawnienia umieszczania postów