Moment w TĄ niedzielę ? Jeśli tak to znów ominie mnie fajne spotkanie![]()
Moment w TĄ niedzielę ? Jeśli tak to znów ominie mnie fajne spotkanie![]()
Znowu jakieś ciekawe spotkanie, a ja nic nie wiem, co i gdzie...muszę zacząć się bardziej interesować![]()
EOS 5DmkII|C 70-200mm f/2.8|C 50mm f/1.4 |C 17-40mm f/4 Lowepro Stealth Reporter D400AW | 2x Speedlite 430 & 580 EX www.fotograf-i-a.pl
29.11.2009 plac Grunwaldzki, temat: "Pięćdziesiątka na Grunwaldzkim".Skylines napisał:
Znowu jakieś ciekawe spotkanie, a ja nic nie wiem, co i gdzie...muszę zacząć się bardziej interesować
Ogólnie to fotografujemy TYLKO na pl. Grunwaldzkim nie wychodząc poza niego i ogniskową TYLKO 50mm (dla cropa ok. 35)
Temat super jak dla mnie. Duże wyzwanie, ale mam tajny plan
konkretna godzina w Migawce w soboę o 9:30
http://www.radio.szczecin.pl/migawka
Ja będę na pewno.
Pawel_G: możemy sobie pogadać co nieco o Festiwalu![]()
www.robertjachim.pl - Canon 5D MK I + pasja i chęci
Brzmi ciekawie, muszę tylko pożyczyć dla cropa 35mm...na co dzień używam tylko 50mm :/ Jak się uda to się zjawię z przyjemnością![]()
EOS 5DmkII|C 70-200mm f/2.8|C 50mm f/1.4 |C 17-40mm f/4 Lowepro Stealth Reporter D400AW | 2x Speedlite 430 & 580 EX www.fotograf-i-a.pl
eeee to tak czy siak odpadam bo szkła w okolicach 30-35 mm nie mam
Informacja o szczegółach pleneru, jest już w dziale Plenery. Spotkanie o 8.30 oczywiście na Pl. Grunwaldzkim. Dla tych którzy chcą pożyczyć obiektyw (bezpłatnie, trzeba mieć dow.os.) SIGMA PRO CENTRUM, Krzywoustego 70, będzie czynna od 8.00. Zapraszamy.
Ostatnio edytowane przez Art Mag ; 27-11-2009 o 13:53
ArtMag
Ja mam farta wygrałem foto tygodnia na fotopolis.pl i mam kupon do SIGMA więc może dzisiaj pożyczę jakis słoik...chociaż miałem zamiar pożyczyć cos szerokiego, bodajże 10-20mm
Art Mag pisze o bezpłatnym wypożyczeniu za okazaniem dowodu osobistego.
A teraz z innej beczki: dałem ogłoszenie dla modelek chętnych wziąć udział w działaniach klubowych, zarówno w studio jak i poza nim na zasadzie tfp. Być może z czasem uda się skompletować sensowną bazę twarzy dla uczestników w projektach wspólnych i prywatnych klubowiczów.
Pierwsze zgłoszenie już mam.
C-F-K - forever
Dałeś ogłoszenie na maxmodels czy mi sie z rana zdawało ? To chyba najlepsze źródło i zasób modelek...Wiem, sam korzystam :]
Tak, poszło na MM.![]()
C-F-K - forever