Zdjęcia fajne, ale moim zdaniem temat aniołka jest oblatany :P Bardziej mrocznie to widzę, albo znów stroje jakiejś damy i dżentelmena z epoki i fotki na zewnątrz mając w tle posiadłość :P Zróbmy coś odjechanego :P
Zdjęcia fajne, ale moim zdaniem temat aniołka jest oblatany :P Bardziej mrocznie to widzę, albo znów stroje jakiejś damy i dżentelmena z epoki i fotki na zewnątrz mając w tle posiadłość :P Zróbmy coś odjechanego :P
xsardas - oczywiście że nie proponuję powtarzać tematu aniołka. Chciałem pokazać co czeka na nas w środku.
Stroje epokowe - niestety odpadają. O powodach opowiem w środę.
Jeszcze raz zapraszam na spotkanie i jeszcze raz proszę o nie wysyłanie e-mail'i w sprawach rezerwacji. Jedyną słuszną drogą jest SPOTKANIE W ŚRODĘ. Osoby, które mieszkają "gdzieś dalej" i nie mogą się pojawić - sorry - nie będę brał pod uwagę tych, których nie znam.
1Dx + eLki, zoomy, stałki, lampki i gadżety
Jako miejsce rewelkaPiękne światło, byleby tylko trafić fajną pogodę, bo inaczej pozamiatane... trzeba by polegać na świetle błyskowym tylko i wyłącznie
![]()
Myślę że do ok czerwca takie światło jak na zdjęciach aniołka może tam nie występować, ponieważ słońce będzie jeszcze mocno spłaszczone. Miejsce fakt ciekawe. Chyba podjadę kiedyś oblookać będąc w Gryfinie na wizytacji
Ale w sumie widzę że chyba robili to po południu więc może i światło będzie ale krócej.
Ostatnio edytowane przez Pawel_G ; 25-02-2010 o 09:09 Powód: ps
Ty to już więcej niż 6 osób![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
A może kilku rycerzy i inscenizacja legendy - komtur, łodzie, sztylet :-)
Czołem ekipa ;-)
Canonierzy! Nadszedł czas działania
>> Canon-FOTO-Klub <<
Jakieś obawy dotyczące pasażerów?
http://www.joemonster.org/filmy/1821...stes_pasazerem
![]()
Nie, nie w tym rzecz.
Odezwało się do mnie wiele osób, które za "wszelką cenę muszą" odwiedzić to miejsce. Obawiam się, aby nie przerodziło się to w pewien rodzaj spędu, gdzie każdy każdemu będzie wchodził w kadr. Poza tym warunki typowo - ruinowe, więc nie mogę brać odpowiedzialności za łowców przygód, którzy "muszą" wdrapać się nawet na najbardziej niebezpieczną półkę. Myślę że każdy rozsądny wie o co chodzi.
1Dx + eLki, zoomy, stałki, lampki i gadżety
W tym przypadku zamiast ułamnego gzymsu może się skończyć na utrąconym karku i będzie smród.
Doprawdy boskie - poczułem się jakby mi ktoś pierdyknął drzwiami przed nosem. może czas na zmianę tematu [Szczecin_i_tylko_ci_których_znam] Canon-Foto-Club plener?Zamieszczone przez Virtuoz