Chyba trzebaby poczekać aż się cieplej zrobi. Bardzo fajna stronka - ten pierwszy link który podałeś Pawle. Sporo propozycji na niedzielne wypady.
Chyba trzebaby poczekać aż się cieplej zrobi. Bardzo fajna stronka - ten pierwszy link który podałeś Pawle. Sporo propozycji na niedzielne wypady.
Ostatnio edytowane przez Pawel_G ; 25-02-2010 o 09:09 Powód: ps
Cieszę się z pozytywnego odzewu. Nie piszcie proszę wiadomości z prośbami o rezerwację. Myślę że jeśli będzie więcej chętnych niż pięciu, to podzielimy się na grupy. Moim zdaniem obiekt jest za mały, by na raz wpaść tam w 10-15 osób. Tak jak pisałem - dogadamy szczegóły w najbliższą środę.
1Dx + eLki, zoomy, stałki, lampki i gadżety
Łaaaa stylizacja osób fotografowanych na jakieś truposze czy wampiry i jazda z fotkami![]()
A modelem będzie: xsardas![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
Niekoniecznie na "truposze czy wampiry".
Oto sesja zrobiona w zamku przez mojego Nikonowego kolegę. Modelka też mi znana ( i lubiana ):
http://www.mariuszstrzelczyk.pl/test/aniol/
Hmmm - ja tej modelki nie znam ale myślę że byśmy się polubili![]()
Pawle_G - otóż duuuże szanse że znasz. To sąsiadka Dawida, z lokalu obok. Myślę że wiesz o co chodzi...
świetny obiekt, zamki kocham, pomysł na zdjęcia jak najbardziej dobry
50D + dodatki
“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” – Robert Bresson