Strona 71 z 194 PierwszyPierwszy ... 2161697071727381121171 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 701 do 710 z 1938

Wątek: [Szczecin-Koszalin] Canon-Foto-Klub - Plener

Początki nałogu Awatar piotrr
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Witajcie, ja też wezmę swoje świecidła.
    IMO warto posłuchać Piotrka - zdajmy się trochę na dziewczyny (modelki i wizażystkę) w kwestii strojów.
    Podsunąłbym im dodatkowo temat wypożyczenia "epokowych" , będzie ciekawiej. Oczywiście przy naszym zaangażowaniu finansowym.

Bywalec Awatar bvq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

zapowiada się nieźle... w środę można jeszcze dogadać u Piotra szczegóły (co do lamp i innych przedłużaczy)
    Canon-Foto-Klub
    Zadeklaruj uczestnictwo - wyślij wiadomość BVQ lub Mellan.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Witam serdecznie wszystkich użytkowników Canonów ze Szczecina i okolic.Całkiem niedawno stałem się posiadaczem 40D i cienkich szkieł(czyt.KIT i 50)
    W związku z tym chciałbym się dowiedzieć czy w Szczecinie oprócz MM(chore ceny),Euro i Sigmy są jeszcze jakieś sklepy gdzie mógłbym kupić np.szkło 17-85 lub Tamrona 17-50 gdzie mógłbym przetestować kilka sztuk i wybrać najlepszą czy zostaje mi tylko net.

Pozdrawiam Krzysiek

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Zamówić móżesz jeszcze tu:
    http://www.sklep-foto.pl/ - mają siedzibę w Węglobudzie luc w Fototechnice na Chodkiewicza, jednakże w żadnym z tych miejsc nie ma możliwości przebierania w szkłach a jednynie kupno egzemplarza sprowadzonego na zamówienie. W tym przypadku lepiej kupować własnie przez net z uwagni na fakt, iż umowa zawarta poza lokalem przedsiębiorstwa umożliwia rezygnację z zakupu w terminie do 10 dni.

Coś już napisał

Domyślnie

Jeśli Tamron to możesz spróbować u Cichego. Miałem C17-85 i wymieniłem właśnie na T17-50 od niego. Pomijając AF i IS różnica w obrazku olbrzymia no i światło 2,8.

Coś już napisał Awatar krzdra
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Panowie, proszę do działu : co? gdzie? za ile?

Bywalec Awatar asikson
    Miasto
    Szczecin/Miedzyzdroje

Domyślnie

Witam wszystkich,

Na początku chciałbym się ze wszystkimi przywitać gdyż jestem tutaj nowy. Co prawda forum odwiedzam od dawien dawna, ale potrzebe utworzenia konta własnie na tym forum poczułem niedawno. Miedzy innymi ze wzgledu na ten rozwinięty i ciekawy wątek.

Jeżeli jest taka możliwośc to chetnie spotkam sie z wami(o ile nie macie nic przeciwko). Jestem młodym człowiekiem i zapalonym amatorem wiec chetnie skorzystał bym z okazji i nabył trosze porad i doświadczenia od profesjonalistów . Jeżeli chodzi o jakieś składki jak ktoś wczesniej pisał to o ile nie przekracza to moich możliwości to chętnie wspomoge. Nie chcę być "pijawką" skoro kazdy daje coś od siebie

Pozdrawiam

Krystian

Początki nałogu Awatar piotrek72t
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Składki wchodzą w grę o ile chcesz wstąpić do klubu, na spotkaniach na kolumba 5 ( środa 16 ) , nie obowiązują, zapraszam !
    Piotr Talarczyk
    1ds III 1d

Bywalec Awatar asikson
    Miasto
    Szczecin/Miedzyzdroje

Domyślnie

To chętnie przybędę. A gdzie to się dokładnie mieści? Jakaś firma czy coś? A z kim się kontaktować odnosnie tego klubu?

Początki nałogu Awatar piotrek72t
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asikson Zobacz posta
    To chętnie przybędę. A gdzie to się dokładnie mieści? Jakaś firma czy coś? A z kim się kontaktować odnosnie tego klubu?
    Studio mieści się na Kolumba 5, pierwsze piętro, naprzeciwko szkoly tańca na priv wyślę Ci numer telefonu, o klubie dowiesz się wszystkiego na miejscu
    Piotr Talarczyk
    1ds III 1d

Strona 71 z 194 PierwszyPierwszy ... 2161697071727381121171 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów