Z tym piecykiem nie głupi pomysł, niestety nie posiadam takiego na stanie![]()
Z tym piecykiem nie głupi pomysł, niestety nie posiadam takiego na stanie![]()
Mam nadzieję, że inni nie mający piecyka nie dołączą chórem z oświadczeniami, bo integracja integracją, ale Vitez nas pogoni. :-D
Znalazłem w sieci taki piecyk.
Cena nie przeraża i moim zdaniem można by się zrzucić po te 3 dychy.
Piotr gości nas za darmo, co tydzień jest 5-10 osób.
IMHO warto dołożyć się skromnie w kosztach.
Porozmawiamy o tym dziś, mam nadzieję że konstruktywnie.
C-F-K - forever
Qrde ... ja w sumie mam taki piecyk i do tego zawadza nowy nie jest ale działał i to całkiem fajnie ... tylko transportu nie ma
------------------
Canon-Foto-Klub
------------------
Sleeping in Light
------------------
It takes love over gold and mind over matter ...
No ja ma właśnie taki piecyk ale chyba taniej mnie kosztował w ciastoramie. Będe obok to wstąpie i sprawdze jakie koszta.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Alde można zorganizować plener w Koszlinie to byłaby okazja :-D
Ostatnio edytowane przez Pawel_G ; 27-01-2010 o 14:36 Powód: Automerged Doublepost
Dziękuję wszystkim którzy przybyli mimo wyjątkowo paskudnej aury, i mam nadzieję , że wszyscy szczęśliwie dotarli/dotrą do domów, pozdrawiam i czekam na zdjęcia![]()
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
Mi rowniez bylo szalenie milo, nawet temperatura nie przeszkadzalaTylko mam wyrzuty sumienia, ze zmylysmy sie z Dominika i te wszystkie szklanki pozostawaly
![]()
Dotarłem cały i zdrowy, tylko czapka przypominała bezę![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
no właśnie też za mną chodzą te szklanki :/ ale piękne dzięki za sympatyczne spotkanie![]()
50D + dodatki
“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” – Robert Bresson
Miło było się z Wami spotkać, Piter dzięki jak zawsze za gościnę. Proponuję przyznać tytuł "Przyjazne Studio CFK"![]()
Świetny pomysł!
Kiedy logotypy Klubowe będą już zarejestrowane, przy okazji legitymacji i gadżetów koniecznie trzeba opracować projekt takiego emblematu.
Na spokojnie przygotuję wniosek uchwały w tej sprawie i poddam pod głosowanie.
Studio Piotrka72t jest prekursorskie i mam nadzieję, że takich miejsc będzie w kraju więcej.
C-F-K - forever