Pozdrawiam Was gorąco, mam nadzieję na następne zdążę z roboty ...![]()
Pozdrawiam Was gorąco, mam nadzieję na następne zdążę z roboty ...![]()
Ave C80
nie no ja jestem dosyć regularnie ale faktycznie od marca będzie bardzo ciężko choć sparingi już od najbliższej soboty są :-) Ale jak raz wpadniesz do studia / na plener i poznasz te osobniki to nie odpuścisz już później ;-D
A jak śnig zejdzie to co byście powiedzieli na plener w Hudrierwerku - dopier dwa razy tam bylismy!
Canonierzy! Nadszedł czas działania
>> Canon-FOTO-Klub <<
Info dla tych co pracują. Co prawda spotkanie jest na 16 ale wczoraj siedzieliśmy do po 19 więc śmiało można się spóźniać.
A może jakiś plener typowo zimowy w sobotę. Powinno być bezchmurne niebo. Np. okolice Maszewa. Droga Przemocze-Maszewo jest urokliwa. Tasia masz małe sznse na wymiganie się ;-)
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Jak wyrobimy się przed 17 to ja chętnie![]()
Pisze z telefonu wiec krotko i bez polskich liter.
Bardzo dziekuje, za mile przyjecie, w srode. Bardzo sie ciesze, ze moglem Was poznac. To byl dla mnie bardzo cenny wieczor. Zapraszam do mnie, jesli Was wiatry zawieja na Mazowsze
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 14-01-2010 o 17:55
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
No na 10 idealnie bo na 14 muszę być na powrót w Maszewie. Kazik też pewnie będzie bo on z Przemocza więc czech już nas jest ;-)
Canonierzy! Nadszedł czas działania
>> Canon-FOTO-Klub <<