Oj sie zapowiada na faktyczny rozgardiasz , czy nadal podtrzymujemy propozycje że pracujemy w trzyosobowych grupach i ustalamy sztywne regóły czasowe ?
Oj sie zapowiada na faktyczny rozgardiasz , czy nadal podtrzymujemy propozycje że pracujemy w trzyosobowych grupach i ustalamy sztywne regóły czasowe ?
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
Oczywiście, jak każdy będzie sobie sam, to może być bałagan.
Więc w zasadzie nie mamy innej opcji jak stworzyć jakieś 4 zespoły na bazie błyskotek i wyzwalaczy jakimi dysponujemy i focić na przemian, pomagając sobie w międzyczasie.
Nie zapominajmy, że to jednak centrum miasta i warto mieć baczenie na ew. gapiów, tudzież przytrzymać lampę/blendę koledze.
Wtedy będzie miało to większy sens, niż tylko integracyjny.
Dziewczyny (i nie tylko) liczą na jakieś foty, a zachód słońca następuje dość szybko.
C-F-K - forever
Damy radę !!!![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
Ja tam mam już mniejszą ochotę na plener - nie dostałem ani lampy ani softboxa. Lipa...
Nic takiego - w jednym przypadku czeski błąd w moim adresie a w drugim nierzetelność sklepu który kase na konce miał we wtorek i do czwartku nie zdołali nadać paczki. Szkoda ale takie życie. Będzie powód żeby zorganizować znowu jakieś dziewczyny![]()
Spokojnie Paweł, damy radę
Mój zestaw na jutro to:
Nissin Di 622
softbox
statyw
płaskownik
czarna sznurówka![]()
A jednak udało się. Co ciekawe kurier Opek dostarczył mi dziś paczkę. Tak wię będe dysponował:
- 580 exII;
- Phottix x 2;
- softbox 60 x 60;
- zestaw parasolek;
- statyw w806 x 2;
- blenda 120;
- filtry na lampę;
Coś się z tego wszystkiego chyba sklecić uda.