Kurdę, znów mnie coś ominęło. Chyba przyspieszę przyjazd do Polski.
Kurdę, znów mnie coś ominęło. Chyba przyspieszę przyjazd do Polski.
Spoko Asikson też mnie to ominęło, ale nie martw się początek września Borne się szykuje![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
Ano się szykujeRzecz zapina się właśnie.
Będzie to inny obiekt niż ten, o którym niektórzy już słyszeli, ale też w Bornem. Na nasz niefart dokładnie w tym samym czasie są jakieś zawody nurkowe i był problem z kwaterami.
Jutro podam wiążące info na ten temat, e-mailem na listę adresową biuletynu (w opcji ukryta kopia), oraz na obydwu forach.
C-F-K - forever
Jakby co, to dziś (i nie tylko) będę miał ze sobą tego samsunga NX10 z pancake'iem 30mm do pomacania.
Zaraz wychodzę.
C-F-K - forever
Ostatnio przewinął się wątek zdjęć z pokazu fajerwerków, byłem kilka zdjęć porobiłem może jedno pokażę. A jak zażyczycie sobie to pewnie i więcej.
Tylko mam problem nie wiem jak je umieścić z mojego komputera.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien, co do tej pierwszej."
Albert Einstein
Foto można wstawić na forum jako link bezpośredni (ten całkowicie ostatni) do zdjęcia zamieszczonego np. na imageshack.us lub własnym serwerze.
Dokładniej jest to omówione w tym wątku: Jak wstawić foto.
Pamiętaj, by nie wstawiać zdjęć większych niż 800px na dłuższym boku, bo moderatorzy ściśle ten przepis egzekwują![]()
C-F-K - forever
No tak tą informację znalazłem w wątkach "nasze fotografie". Czyli muszę najpierw gdzieś się zalogować tam wstawić zdjęcia i dopiero do niego link?
A co do rozmiarów zdjęć jestem już przygotowany.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien, co do tej pierwszej."
Albert Einstein
Czy ktoś coś wie na temat najbliższej Migawki ?