Strona 159 z 194 PierwszyPierwszy ... 59109149157158159160161169 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 581 do 1 590 z 1938

Wątek: [Szczecin-Koszalin] Canon-Foto-Klub - Plener

Domyślnie

Mam do Was pytanie... Czy jest ktoś w stanie pożyczyć na jeden dzień teleobiektyw?

Z dołu dzięki ;-)
    Grupa Fotograficzna Kolumba 5
    http://kolumba5.tv

Coś już napisał
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Dzięki za odpowiedź. Nie jestem członkiem C-K-F i z uwagi na walne zgromadzenie
    członków chyba lepiej będzie jak sobie odpuszczę ten plener.
    Szkoda.

Bywalec Awatar DominikaR
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

A ja mam pytanko do Was najpierw. Będę sprzedawać torbę Lowepro - Stealth Reporter D300 AW. Świeża, kupiona w tym miesiącu i nieużywana. Przeliczyłam się trochę z wielkością i wyglądam z nią mówiąc krótko dziwnie Reflektuje ktoś?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Taka o:
    http://torbylowepro.pl/torby/lowepro...r-d300-aw,400s
    Ostatnio edytowane przez DominikaR ; 06-08-2010 o 22:35 Powód: Automerged Doublepost
    50D + dodatki

“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” – Robert Bresson

Początki nałogu Awatar piotrr
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Mam chyba mniejszą , nova 5 AW,jeśli będziesz chciała możemy się zamienić. Możesz przymierzyć przy okazji.

Poza tym rusza ktoś na Vikingów ?

Dopiero zaczyna Awatar Lyzio
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Troche zmienie Temat Wybiera się ktoś na Pyromagic? jutro i poutrze? pofocic lub popatrzec na fajerwerki?

troche szczegółów:
    http://www.szczecin.eu/fajerwerki

Proszę o wyrozuiałość za 2 posty pod sobą ale nie wkleil mi sie link a edycja jest niemozliwa
    Ostatnio edytowane przez Lyzio ; 06-08-2010 o 23:51 Powód: Automerged Doublepost
    450D i 2 denne szkła... -> www.lyzik.deviantart.com <-

Bywalec Awatar ddarc

Domyślnie

Czy wiadomo o której godzinie będą pokazy...PS, zdjęcia ze statywu najlepiej by było ustawić chyba na górce.....
    ddarc ....Canon 50D,30D,C 24-105 F4,Samyang 8mm,C 70-200 F4 ,Kit18-55 II,580EX,SLIK PRO 340 DX,

Bywalec Awatar DominikaR
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Piotrr mam już plecak kupiony, więc torba już mi właściwie potrzebna nie jest. A jeszcze mam jedna poza tą, która jest znowu za mała :P
    Ale dzięki za propozycję
    50D + dodatki

“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” – Robert Bresson

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Do fot fajerwerków balkon muzeum jest fajowy albo Vipowski placyk na wałach :/

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrr Zobacz posta
    Poza tym rusza ktoś na Vikingów ?
    Ja będe w niedziele cały dzień. Ktoś będzie jeszcze?
    Będe wracał w niedzielę do Sz-n wieczorkiem autem więc jakby ktoś podjechał do Wolina (ja będe tam już dziś wieczorem i śpie u teściów) to mam 3 miejsca wolne.
    Ostatnio edytowane przez Pawel_G ; 07-08-2010 o 10:16 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec Awatar robertwu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zieloo Zobacz posta
    Mam do Was pytanie... Czy jest ktoś w stanie pożyczyć na jeden dzień teleobiektyw?

Z dołu dzięki ;-)
    Nie ładnie sąsiadki podglądać... :-D

Na fajerwerki się wybieram, tylko kłopot mam, bo o ile jakiś kawałek statywu by się znalazł, o tyle sprzętu wyzwalającego migawkę nie posiadam. Ma kto jakiegoś węża albo pilota do 50d luzem niepotrzebnego w dniu dzisiejszym i jutrzejszym? Chętnie przytulę na festiwal. ;-)

Odnośnie miejsca do focenia - to Trasa Zamkowa jest be? Zastanawiałem się kiedyś żeby ustawić się nawet na tarasie zamku Bo to i fajerwerki i kawałek Szczecina byłoby widać.

Organizujemy się jakoś czy w samotności focimy?

Strona 159 z 194 PierwszyPierwszy ... 59109149157158159160161169 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów