CZy ktoś jeszcze się wybieraz na Wały?
CZy ktoś jeszcze się wybieraz na Wały?
ja bede napewno od 18 w okkolicach walow
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
Czyli rozumiem że mamy się zdzwonić?
Szukam jakichś ruin w okolicach Szczecina, wiem że koledzy byli w zamku w Swobnicy, a coś bliżej?
Żeby było w miarę bezpiecznie tzn. żeby w głowę nie dostać i nie stracić sprzętu za kilkanaście tysi ;-)
Zdjęcia głównie ślubniaki
5D|5DmkII|14|35L|50|85|420EZ|580EXII|Velbon600R|No va200|CF30GB|
Lol a tak się zachwycałeś tym pięknym ciepłym odcieniem a teraz wszystko w BW albo jakichś udziwnionych kolorach :P
o nieeeee!
50D + dodatki
“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” – Robert Bresson
Takk... Plener był zachwycający. Niezwykle interesujące muzea przepełnione licznymi, zapierającymi dech w piersiach zabytkami i ludźmi uniemożliwiający ich fotografowanie w jakikolwiek sposób. Noo może poza nielicznymi przpadkami, którzy to próbowali nawet strobingu na 2 lampy... Niektórzy natomiast (tak jak np. ja) zadowolili się napojami o niskim stężeniu alkoholu (bądź zbliżonym zeru), a inni zaś skupieni byli na konsumpcji towaru zwanego dalej pizzą...
Jeszcze później, członkowie elity(brzmi dumnie:cooludali się do Boston Pub'u na dalszą kontunuację spotkania w "towarzystwie" stosunkowo ciekawych widoczków
...
Tak czy inaczej, było może nie tyle ciekawie, co sympatycznie i jak zawsze wesoło
Pogoda może i nie dopisała, ale chwila czekania i już jakie zadowolone miny:grin:
Spojrzenie D. na drugim zdjęciu zabija ;-)
Grupa Fotograficzna Kolumba 5
http://kolumba5.tv