A mnie taka frajda ominęła![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
Wypada się w końcu oficjalnie przywitać ;-)
Byłem dzisiaj na spotkaniu po raz drugi, mam nadzieję, że teraz mnie skojarzycie. Na forum jestem już zarejestrowany jakiś czas, ale nie udzielałem się zbyt często, być może się to zmieni...
Pozdrowienia,
Łukasz
Czas więc na szczegóły: spotykamy się w sobotę 17- go na Kolumba5 o godz. 9 rano.
Chętnych zmotoryzowanych prosimy o zabranie samochodów (coś będzie, ale lepiej mieć pewność że dla nikogo nie zabraknie miejsca) oraz dowodów osobistych (trasę do Swobnicy zrobimy zahaczając o Niemcy - jest lepsza droga).
Garść informacji o miejscu http://swobnica.org/pl/gal.html. Jest tam "dziurawo" i ruinowo i nieco niebezpiecznie, ubrania raczej świąteczne nie wchodzą w grę, można sie ubrudzić.
Przewidywany czas zakończenia pleneru ok. godz.14-tej.
C-F-K - forever
Gadu gadu, pitu, pitu......... a KOOOOŃkrety ;-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
... o już wiem - będę!
Ostatnio edytowane przez tasia ; 14-04-2010 o 20:55 Powód: Automerged Doublepost
Canonierzy! Nadszedł czas działania
>> Canon-FOTO-Klub <<
Na początku chciałem się przywitać.
Obserwowałęm to forum dość czesto jako gość teraz dopiero założyłem konto.
Na imie mam Maciek i jestem ze szczecina. Chciałęm zapytać odnośnie tej przeprawy...
czy byłoby możliwe żebym też się pojawił? (oczywiście jeśli nic nie pokrzyżuje mi planów) i tutaj muszę dodać smutną historie ze nie jestem zmotoryzowany i musiałbym zająć miejsce u kogoś. oczywiście moge sie dorzucić na paliwo i takie tam. Przy okazji dodam ze pochodze z okolic miejscowości o ktorej jest mowa i znam troszke tamte tereny. Miłoby było podpatrzec co nieco od wymiataczy
pozdrawiam
Wstepnie o dziwo !!! też się piszę.....
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
Widać jednak Paweł będzie musiał przyjechać na Kolumba heh.
50D + dodatki
“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” – Robert Bresson