No ja zabiorę aparat. Wypada mieć jeśli mają być warsztaty![]()
No ja zabiorę aparat. Wypada mieć jeśli mają być warsztaty![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
A ja zapytam czy ktoś ma plan jechać na targi do Łodzi? Jakby się znalazły z 2-3 osoby to można by pojechać autem - koszt paliwa nie byłby wysoki.
Na wernisażu stawiliśmy się nawet całkiem sporą i co najważniejsze sympatyczną grupką.
Nacieszyliśmy oczy i dusze pięknym kobiecym ciałem (na fotografiach). Miniwarsztaty okazały się zwykła pogadanką ale i tak sądzę że warto było być.
Maleńka fotorelacja:
Nasza całkiem sympatyczna grupa (na foto brakuje spóźnionego nieco Virtuoz'a)
Jednak najlepsze czekało po zakończeniu na zewnątrz - rarytasik - autko reklamowe
Co niektórzy ostrzyli sobie na to cacuszko zęby. Kolor tapicerki był odpowiedni
no i rewelacyjne fotyszczególnie z foto ślubem :P HIT! hehe
50D + dodatki
“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” – Robert Bresson
Teraz to ja będę wiedział gdzie dzwonić jak trzeba fotografa na ślubWernisaż ciekawy, ale atrakcja na zewnątrz jednak wygrała
![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
Szkoda, że dopiero podłaczyłem się pod internet. Od 16-ej jestem w Stargardzie i zastanawiam się co tu ze sobą robić, gdybym wiedział, tez bym przyjechałA o 17:00, gadałem z Mellanem przez telefon, nic nie wspomniał
![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
w środę proponuję u Piotra na spotkaniu film "War photographer"
Tytułowy film jest dokumentem - bardzo surowym i ciężkim w odbiorze.
Jest to film zrealizowany z punktu widzenia fotografa znajdującego się w samym centrum wydarzeń. Dzięki nietypowym ujęciom kamery znajdującej się zaraz za aparatem widz zostaje niejako wprowadzony w atmosferę wyświetlanych miejsc.
Cały film poprzecinany jest wieloma komentarzami np. Hansa-Hermana Klare – redaktora magazynu Sterna czy też samego Jamesa Nachtweya.
Różnorodność scen w filmie jest duża: Kosowo, Dżakarta, Palestyna. Od zniszczonych wsi poprzez zamieszki, świszczące kule i wybuchy. Jednak przejścia są płynne.
Niektórzy mogą dopatrywać się dobrych zdjęć, być może ciekawej fabuły, ale nie po to powstał ten materiał, choć to wszystko można znaleźć w omawianym materiale. Znajdą się zapewne tacy którzy określą fotoreporterów mianem sępów zerujących na cudzych nieszczęsciach. O tym możemy podyskutować.
co by nie było że tylko wódkę chlamy...![]()
Ciekawa propozycja. Oczywiście jestem ZA. Wreszcie będzie jakieś urozmaicenie![]()
Oj ten film wymaga sporego skupienia o które może być ciężko w naszej wesołej paczce :P
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Fajana fotorelacja z wyastawy.
Co do tego autka reklamowego to jest gość z mojej ulicy rodzinnej. Co ciekawe miał takie dwa radzieckie cuda techniki. Jaka by nie była skuteczność tej formy reklamy to zapewniam (starsi wiedzą o co chodzi) że gość jadący tym na pewno jest słyszalny :-D
Ostatnio edytowane przez Pawel_G ; 20-03-2010 o 06:10 Powód: Automerged Doublepost