Witam!liczę na szczere komentarze w zamian postaram się dać to samo
1.
2.
3.
4.
5.
![]()
Witam!liczę na szczere komentarze w zamian postaram się dać to samo
1.
2.
3.
4.
5.
![]()
Wszystkie trochę miekkie, nieostraweNa większości można by było podretuszować dziewczynę pod oczami lekko.
Pierwsze dwa- subiektywnie takie ujecie z góry średnio mi się podoba.
Trzecie -za ciasno główną rolę gra to prawie przepalone pióro.
Czwarte- możne troszkę więcej dołu nie wiem co tam leży na krawędzi ale to się już czepiam. Świetne jest!
Piąte- bez tej ręki było by super- może tak byłoby zwyczajnie jak do paszportu![]()
ale ręka jeszcze w białej koronce przeszkadza imho.
Tak jak masz na blogu notkę zatytułowaną "przeniesiony w czasie" to rzeczywiście aż kurz czuć ;-)
Stylizacja fantastyczna, ubrania, lisek (!)modelka świetna i bardzo dobrze pasuje,
klimat jest- tonacja- jakaś taka pastelowość.
Na blogu jeszcze nr.3 bardzo mi się podoba.
Ostatnio edytowane przez MarcinG ; 10-11-2009 o 20:54
Miękkawe, nieostrawe, niezbyt dobrze doświetlone no i zbyt ciasno skadrowane.
Portret to nie zawsze twarz + popiersie. Portret to również cała sylwetka, która w przypadku takich stylizacji jakich fragmenty tutaj widzimy byłaby jak najbardziej wskazana.
Zbyt dobre ciuchy miały dziewczyny na sobie, żeby pominąć to na fotkach![]()
Jak juz pisano jakos tak nie ostro.
1 ciekawa
2,3 jakos mnie nie przekonuja przy tak waskim kadrze, szerzej bylo by lepiej
4 tu akurat musze cie pochwalic bo fotka mi sie bardzo podoba
5 bardzo pozytywnie, ja obiol bym z 1cm z gory i ponizej i obok pieprzyka sa jakies takie 2 male cienie ktore mi sie nie podobaja
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Dla mnie też nieco za miękko.
Ogólnie kolorki miłe, stylizacja na duży plus!
C-F-K - forever
Mi ta miękkość się podoba (jakieś stare szkiełko?),Podoba mi się to, iż zaczynasz od robienia zdjęć a nie pstryki, które potem są nadrabiane w PS, co do kadrów to 5 się broni IMHO
Dzięki za komentarze konkretneprzyznam się że nie od dziś robię zdjęcia:P i wiem że portret to nie tylko zbliżenia itp ale takie foty bardzo lubię - ciasno ale własno
z kadrowaniem zawsze każdy ma swoje wizje
mimo wszystko dzięki
miękkość też wynikła ze złej kompresji - to już moja wina... poprawię się w przyszłości
taki bonus z innymi fotami w prezentacji video
Obejrzałem prezentację i muszę powiedzieć, że połączenie choć trochę ruchomego obrazu i muzyki jak zwykle zrobiło na mnie wrażenie. A druga rzecz, to widziałem w tej prezentacji jeszcze lepsze zdjęcia, niż tutajz tych podoba mi się najbardziej 5. Ręka jest ok, koronkowy rękaw też, tylko widziałbym go trochę więcej. I całe włosy. W sensie wszystkie. No wiesz.. ;p generalnie - szerzej. Ale to moje upodobania.
Malarsko i naturalnie. Fajne zdjęcia.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.