Jaką kartę pamięci polecacie do canona 7D. Jaka prędkość jest wystarczająca żeby uzyskać 8 kl/s + żeby nie ograniczała funkcji nagrywania filmów. Dzięki za pomoc, pozdraiwam
Jaką kartę pamięci polecacie do canona 7D. Jaka prędkość jest wystarczająca żeby uzyskać 8 kl/s + żeby nie ograniczała funkcji nagrywania filmów. Dzięki za pomoc, pozdraiwam
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Pozostaje żałować, że Canon nie umiescił w tej stosunkowo dużej puszce dwóch gniazd pamięci CF. Wtedy w jednym możnaby mieć Ultra II 32 GB do filmów, a drugim jakąś szybką UDMA 600x do zdjęć, choćby tylko 4 GB... BYłoby nie tylko optymalnie z punktu widzenia koszt/prędkość, ale łatwiej także wtedy zapanować nad tym bajzlem. A tak mamy sieczkę zdjęcia/filmy wymieszaną jak ta lala![]()
Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 10-11-2009 o 18:00
Dzięki za sugestie.
Podpowiedzcie proszę jaka wielkość pamięci będzie najbardziej optymalna w stosunku ceny do wydajności. W zapowiedziach czytałem że nagrywanie filmów w najbliższej jakości jest ograniczona czasowo. Czy chodzi tutaj o pojemność karty czy ograniczenia techniczne?
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 11-11-2009 o 13:15
Chyba nie planuje się wypuszczenie karty 600x o pojemności 4GB. Chyba najmniejsza to 16GB w cenie ok 800zł.
Kolaj...chodziło mi o wypodzieć jotes25...![]()
W takim razie używaj tego przycisku: by dokładnie dać znać komu odpisujesz.
Skoro pomyłka wyjaśniona, proponuję wyczyścić z wyjaśnieńJa się sam wykasowałem.