Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: [krzyrog] Labradorka Gaja

Awatar Kaasik91
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

11, 12 - tak jak już napisał X-mac poucinane uszy i pysk. Tak jak już pisałam wcześniej (odnośnie zdjęcia nr.1) UNIKAJ takich zabiegów.
    13 - moim zdaniem lepiej by to zdjęcie wyglądało jakbyś położył się na trawie

Mam nadzieje, że nie wymądrzam się za bardzo
    Wiem, że nie jest łatwo pracować z tak energicznym zwierzęciem (sama mam retrievera i wiem co mówie ) ale czasami lepiej jest poświecić więcej czasu na zrobienie jednego świetnego zdjęcia
    makro na CB - zapraszam!

Uzależniony Awatar tryton
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

W 8 odetnij lewą stronę aż do fotela i będzie bardzo fajne. Dopóki nie odetniesz jest złe.
    Tryton
    --------------------------------------------------------------
    5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Piękny psiak Zdjecia bardzo fajne.

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

jak przedmówcy 8 fajna ale do przycięcia, 10 -szkoda że są te buty i małe ot krzyrog po co ci ta podkładka pod michę i tak wszystko przelatuje na podłogę :razz:
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Domyślnie

jak dla mnie to zwykłe pstryki,nic ciekawego.pies fajny i co z tego jak kadry do d....

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Diablo, weź coś napisz sensownego. Bo to ze zdjęcia są słabe to widać i bez Twojego wykładu.

Zdjęcie nr 8 można poprawić wycinając ten obszar poza kanapą po lewej stronie.

Zdjęcie nr 11 tez można poprawić lekka obcinając PD.

Zdjęcie nr 12 - trzeba było pstryknąć w pionie, wtedy pyszczek by się fajnei zmieścił.

Zdjecie nr 13. Najlepsze ze wszystkich, takie "okładkowe"

ps. Czy Ty nie grasz w Plemiona czasem ?
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Bardzo podoba mi sie 8, ale uciąłbym na poziomie poręczy fotela po prawej stronie pieska. Wyblurowal, przyciemnił siedzisko. Wogóle, trochę bym popracował nad tym zdjęciem, skoro juz jest niezbyt udanie naswietlone, bo jest bardzo klimatyczne.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów