1,2 totalnie mi sie nie widzi
3 podoba mi sie poza, kadr ale obrobka lezy, nie podoba mi sie ten zafarb i wogole za szarobure. No i prasowanie sie klania.
4. Za ciezki makijaz na zamkniete oczy. Dwie czarne dziory na twarzy.
5. Zdjecie ma potencjal ale znow obrobka lezy, za ciemno, za szaro
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Ostatnio edytowane przez paatryk77 ; 10-11-2009 o 16:11 Powód: Automerged Doublepost
a mi się 2 podoba tylko troszkę ciemno z lewej strony... pomysł, kadr - na TAK
na 3 to coś w tle na dole mi przeszkadza - odciąga uwagę od modelki - bez tego było by nice![]()
Jest tandetna po prostu. Technicznie się broni, ale temat ją pogrąża. Do pełni brakuje tylko desaturacji z ominięciem róży. Sorry, ale taki jest mój odbiór.
Jeśli widzisz różnicę między 2. i 3., to powinieneś rozumieć o co mi chodzi. Na 3. wszystko ładnie zagrało. I uroda modelki, i jej poza, i ciuch, i kadr.. Bardzo mi się podoba. Nie będę wytykał cięcia czubka czapki i innych szczegółów, bo to każdy sam widzi i ocenia. Ogólne wrażenie, jakie na mnie 3. wywiera jest bardzo dobre.
Mam nadzieję, że teraz wystarczająco konstruktywnie![]()
ha, czyli jednak można coś wyciągnąć rzeczowego... dzieki bardzo, teraz to sie już lepiej czyta ;-), pozdrawiam.