Strona 18 z 34 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 333

Wątek: Jak to jest zrobione? - zdjęcia ślubne oskarkowy vs habakuk

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

na mnie już czas. teraz to wątek Sergiusza.

30lat fotografowania ślubów na karku, dydaktyczne usposobienie, dużo wolnego czasu..
    sample podlinkowane przez ciebie przejrzałem - w istocie potwierdzają twój kunszt i legitymują do udzielania wskazówek, bardzo ciekawe aranżacje zdjęć portretowych, doceniam, choć i to nie moja estetyka, mogą oczarowywać.

masz wprawdzie niemało pychy i brak samokrytycyzmu, ale to fotoomnibusowi, a szczególnie artyście wybaczyć można.

a od strony ludzkiej dzięki za lekcje Sergiuszu. mocno obiecuję sobie nie wdeptywać więcej w takie gówna, jak ten wątek, choćby mnie do tego prowokowała sama J. Alba.

pozdrawiam, at

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja mam tak, że nawet w gorączce zerkam nie tylko pod nogi ale na to co pod wskazanym przez link zdjęciem lub zdjęciami jest napisane. Można uniknąć wtedy nieporozumień. :grin:
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Ja mam tak, że nawet w gorączce zerkam nie tylko pod nogi ale na to co pod wskazanym przez link zdjęciem lub zdjęciami jest napisane. Można uniknąć wtedy nieporozumień. :grin:
    Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    habakuk-Co do tej galerii to mi się kończą zdjęcia na numerze 33 ale większość powinna być też na forum http://canon-board.info/showpost.php...1&postcount=57
    bywaj.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thedoc Zobacz posta
    ale czy ktoś był u Ciebie na warsztatach? no chyba nie....

Z całym szacunkiem ale ja na warsztaty nikogo na siłę nie ciągnę. Wolna wola. Jest cała masa innych spotkań i naprawdę jest z czego wybrać. Do wyboru, do koloru. http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=492

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Sergiusz,

To kiedy o tej etyce?

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    Sergiusz,

To kiedy o tej etyce?

Jak człowiek się śpieszy to mu diabeł pomaga. Na spokojnie. Teraz mam trochę na głowie. I aby nie było czyj to wątek to założę nowy.

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jak widac w trakcie (wczesniejszych) dysksuji (gdyz znowu wrocilo bloto), tylko krowa nie zmienia pogladow. Trzeba sie rozwijac, co czasem moze oznaczac zmiane stylu. I chwala za to. Mozna rowniez oprocz weekendowych kotletow, tworzyc rownolegle cos bardziej z dusza, co zobacza glownie Ci, ktorzy maja przyjemnosc poznac sie osobiscie.

Ludzie, czapki z glow, mielismy naprawde spory kawal rozmowy na poziomie Dziwki, Artysty* (niepotrzebne skreslic).
    Sami przyznaliscie, ze nie czesto sie to zdarza!!!

Nie psujmy tego klimatu! Sugeruje zamknac watek!

* http://www.kenrockwell.com/tech/7p.htm
    Pozdrawiam!

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

To wazne zeby miec wzorce, przyklady i autorytety. Jednak uwazam, iz kopiowanie czyichs styli, to nic inego jak... brak wlasnych pomyslow i zenujacy plagiat. Nie bede sie wypowiadal nt. tego, ktory z tych dwoch Panow uprawia wg mnie takie "rzemioslo", ale jedno jest pewne - albo ktos ma swoj styl albo jest falszerzem i kopierem bez pomyslu (a do tego takim sobie).
    Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 12-11-2009 o 23:18

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Pikczer, w kopiowaniu stylu mistrza niema niczego nagannego. Tak działały przez wieki szkoły malarstwa, czy rzeźby. Przez takie kopiowanie można się bardzo dużo nauczyć a później dopiero wypracować własny styl.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

ale ile tych stylow na tym swiecie jest ;] , czlowiek jest podatny na to co oglada , na to co mu sie podoba , i czasem sila rzeczy robi podobnie , bo ma podobny gust czy potrzeby

kto niby ma byc tym ktory oceni czy to kopiowanie czy wzorowanie sie ? ...
    no comment...

Strona 18 z 34 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów