Strona 14 z 30 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 333

Wątek: Jak to jest zrobione? - zdjęcia ślubne oskarkowy vs habakuk

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Tak, te galerie znam,
    pytalem o slubna.

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Doświadczenie w fotografowaniu ślubów mam niewielkie bo ledwie trzydziestoletnie. Co do tej galerii to mi się kończą zdjęcia na numerze 33 ale większość powinna być też na forum http://canon-board.info/showpost.php...1&postcount=57

Mnie szczerze mówiąc już od dawna zastanawia czy Sergiusz to prawdziwa osoba czy ktoś lubi sobie po prostu jaja robić.

30 lat doświadczenia, ciągły moralizatorski ton, prowadzenie warsztatów i magazynu i tak słabe zdjęcia(tu, w wątkach, na stronie itd)?

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Marne są te Twoje prowokacje. Ja tam jestem zdania, że nie mnie oceniać moje zdjęcia tak, że dzięki. Ja mogę się jedynie przyznać do jakiejś porażki http://forum.olympusclub.pl/showpost...44&postcount=1 Myślisz, że wielu zabierających głos w tej dyskusji będzie na to stać? Bo mi się zdaje, że nikłe szanse.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony

Domyślnie

Sergiusz, klasa - etyka!
    Ostatnio edytowane przez ArturBonoVox ; 12-11-2009 o 03:08

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

oooo jaaa cięęę, dostałem linka od kolegi i doszedłm do 4 strony, ale się dzieje. Zostawiam na pasku do wieczora, a ponieważ znam obu to tylko browek i chipsy...

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

No tak. Nie da sie ukryc.
    Zapomnialem sie..

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

A może by stworzyć nowy podobny wątek konfrontacyjny gdzie można my porównywać warsztat, sposób kadrowania, kompozycje jakichś dwóch mistrzów o zupełnie innym stylu.
    Może na początek Niekerk vs Ascough. Uniknęli byśmy osobistych wycieczek, a z subiektywnych analiz można by się czegoś nauczyć.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez mate00sh Zobacz posta
    Ja to wiem - napisałeś strefa czasowa Adamsa, a to raczej geografią bardziej niż fotografią zalatuje
    No... jak to ?
    Przecież Adams całe życie pracował w innej strefie czasowej !
    Ostatnio edytowane przez Sławek ; 12-11-2009 o 13:54 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

A ciagnac temat , bo niestety heh mnie to zainteresowalo , co ma owa etyka fotografa do publikowania swoich prac w pf ? jakie masz przeslanki twierdzac ze jest to nie etyczne ? ... mam wrazenie ze momentami to przesada i parodia jakas...

inna sprawa , chyba normalne ze skoro masz tyle doswiadcznia , nie raz komentujesz , ludziki po twoim dorobku , chca moze nie nie o tyle ocenic co zweryfkowac to doswiadczenie
    Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 12-11-2009 o 15:54
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    A ciagnac temat , bo niestety heh mnie to zainteresowalo , co ma owa etyka fotografa do publikowania swoich prac w pf ? jakie masz przeslanki twierdzac ze jest to nie etyczne ? ... mam wrazenie ze momentami to przesada i parodia jakas...

inna sprawa , chyba normalne ze skoro masz tyle doswiadcznia , nie raz komentujesz , ludziki po twoim dorobku , chca moze nie nie o tyle ocenic co zweryfkowac to doswiadczenie
    A gdzie ja napisałem, że zamieszczanie zdjęć w sieci jest nie etyczne? Swoim doświadczeniem dzielę się bardzo chętnie z każdym kto mnie odwiedza na warsztatach. I mało tego pokazuję na nich swoje zdjęcia. Jako dobre lub złe przykłady. :-D
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie

A gdzie ja napisałem, że zamieszczanie zdjęć w sieci jest nie etyczne? Swoim doświadczeniem dzielę się bardzo chętnie z każdym kto mnie odwiedza na warsztatach. I mało tego pokazuję na nich swoje zdjęcia. Jako dobre lub złe przykłady. :-D
    ale czy ktoś był u Ciebie na warsztatach? no chyba nie....

Strona 14 z 30 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów