Marne są te Twoje prowokacje. Ja tam jestem zdania, że nie mnie oceniać moje zdjęcia tak, że dzięki. Ja mogę się jedynie przyznać do jakiejś porażki http://forum.olympusclub.pl/showpost...44&postcount=1 Myślisz, że wielu zabierających głos w tej dyskusji będzie na to stać? Bo mi się zdaje, że nikłe szanse.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Sergiusz, klasa - etyka!
Ostatnio edytowane przez ArturBonoVox ; 12-11-2009 o 03:08
oooo jaaa cięęę, dostałem linka od kolegi i doszedłm do 4 strony, ale się dzieje. Zostawiam na pasku do wieczora, a ponieważ znam obu to tylko browek i chipsy...![]()
A może by stworzyć nowy podobny wątek konfrontacyjny gdzie można my porównywać warsztat, sposób kadrowania, kompozycje jakichś dwóch mistrzów o zupełnie innym stylu.
Może na początek Niekerk vs Ascough. Uniknęli byśmy osobistych wycieczek, a z subiektywnych analiz można by się czegoś nauczyć.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
No... jak to ?
Przecież Adams całe życie pracował w innej strefie czasowej !![]()
Ostatnio edytowane przez Sławek ; 12-11-2009 o 13:54 Powód: Automerged Doublepost
A ciagnac temat , bo niestety heh mnie to zainteresowalo , co ma owa etyka fotografa do publikowania swoich prac w pf ? jakie masz przeslanki twierdzac ze jest to nie etyczne ? ... mam wrazenie ze momentami to przesada i parodia jakas...
inna sprawa , chyba normalne ze skoro masz tyle doswiadcznia , nie raz komentujesz , ludziki po twoim dorobku , chca moze nie nie o tyle ocenic co zweryfkowac to doswiadczenie
Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 12-11-2009 o 15:54
no comment...
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.