Pokaż wyniki od 311 do 320 z 333

Wątek: Jak to jest zrobione? - zdjęcia ślubne oskarkowy vs habakuk

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Po pierwsze - nikomu nie bronię robić plenerów, zresztą Adam też robi plenery. Że mi się idea pleneru ex definiendi niespecjalnie podoba, to jest to moja prywatna opinia, którą pozwoliłem sobie za pomocą szczerych i jasno postawionych argumentów wypowiedzieć i nie widzę tu przesłanek do drwin.
    I w tym tkwi rozwiązanie problemu, który rozpatrujesz: Tobie zwyczajnie nie musi się podobać. Nie ty płacisz, nie Ty stawiasz wymagania.
    I uprzedzając Twoją odpowiedź: jak ktoś idzie do szewca, żeby mu wymienił obcas, to raczej nie oczekuje przekonywania, żeby doszyć cholewkę.

Nie twierdzę przy tym, że zdjęcia Jarka są wyłącznie Upozowaną Hucpą, a zdjęcia Adama - Prawdą I Tylko Prawdą,
    Oj twierdzisz, twierdzisz..

chodzi mi wyłącznie o kwestię skali i zauważenie pewnych tendencji.
    A nie masz czasem wrażenia, że tendencje to lepiej znają ci, którzy z tego żyją? Że oni wiedzą lepiej, jak to ma wyglądać i czego chcą Młodzi?
    Czepiłeś się plenerów. Mnie zdarza się średnio 20 par rocznie, którym robię tylko plenery. Nie zmuszam, nie przekonuję, sami przyłażą. Pewnie dlatego, że nie znają Twojej opinii na ten temat
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A kto powiedział, że zdjęcia ślubne koniecznie i definitywnie nie mogą mieć ramek i szumu?
    Z pewnością nie ja. W szkole nie uczyli, żeby nie odpowiadać pytaniem na pytanie?
    Ostatnio edytowane przez oskarkowy ; 20-11-2009 o 16:34 Powód: Automerged Doublepost
    Jarek

Uprawnienia umieszczania postów