Pokaż wyniki od 1 do 10 z 333

Wątek: Jak to jest zrobione? - zdjęcia ślubne oskarkowy vs habakuk

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

IMHO -
    Ja tam nie zamierzam nikogo godzić - jak ludzie się kłócą to widać czasami muszą - obejrzałem zaproponowane fotografie, preferuję wizję Oskarkowego, czystość kadru i techniczna poprawność mi odpowiada, podobnie jest ze światłem. Nie odpowiada mi natomiast zmanierowanie niektórych zdjęć Habakuka, fotografowanie sylwetek UWA, pseudo B/W, ziarno, skręty kadru, nieprostowanie zdjęć ewidentnie przekrzywionych.

A i tak powiem wam, że jak patrzę na te galerie to to wszystko jest takie trochę rozmienione na drobne, 23 ujęcia panny młodej z czymś przy twarzy, pan młody zapina 1 spinkę, potem drugą, wiąże jeden but potem drugi - a po latach będzie to pokazywać swoim dzieciom "Patrzcie tak w dzień swojego ślubu wiązało się buty na sznurówki, a nie jakieś tam nanorzepy jak dzisiaj" Mój ojciec zajmował się b. długo fotografią, jak patrzę na te jego fotografie ślubne (6x6), pięknie czarno-białe, odbitki w przyzwoitym formacie to czasami sobie myślę "ale się pochrzaniło na świecie" - kiedyś wystarczały 1-2 świetne zdjęcia, dzisiaj trzeba ich tysiące...

Zaznaczam, że to jedynie mój skromny punkt widzenia.
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 09-11-2009 o 20:22

Uprawnienia umieszczania postów