Pokaż wyniki od 1 do 10 z 333

Wątek: Jak to jest zrobione? - zdjęcia ślubne oskarkowy vs habakuk

Mieszany widok

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    Tylko jesli ktos pyta o ulubiony kolor pieczywa to trzymajmy sie koloru pieczywa a nie argumentu ze ciemniejsze lepiej smakuje
    Namieszalas troche.
    niekoniecznie. zdaje się, że zaczęło się do tego:

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Każdy ma swój gust, podejście do tematu i klientów. Ja po prostu lubię, kiedy zdjęcie broni się pomysłem, a nie pomysłową akcją z PS czy pakietu Topaz Labs.

czyli pomysł, pomysłowość, źródłowo w oderwaniu - jak mi się zdaje - od obrobki

tu poprawny link do pierwszej galerii
    http://blog.adamtrzcionka.pl/?p=1044

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    niekoniecznie. zdaje się, że zaczęło się do tego:
    [...]
    czyli pomysł, pomysłowość, źródłowo w oderwaniu - jak mi się zdaje - od obrobki
    I tu oboje z Kalina jestescie w bledzie, zaczelo sie od tego i od tego wziely sie moje komentarze odnosnie obrobki, a nie kadru, czy klimatu lub chwili:

Cytat Zamieszczone przez ArturBonoVox Zobacz posta
    Co jakis czas zagladam sobie do galerii ludzi z forum, ktorzy siedza w branzy.
    I tu zwracam sie do mistrzow sztuk wszelakich. Niech mi dadza odpowiedz na pytanie:
    "Jak to jest zrobione i czym? Jak to sie dzieje, ze te zdjecia sa "krysztalowe", bez zadnej "mgielki" ostre i cudne kolorystycznie? To sprawa szkiel czy obrobki?"
    Chodzi mi o zdjecia(mam nadzieje, ze sie nie pogniewa Pana Jaroslawa Grabka:
    http://www.grabek.pl/index.php?id=4

Pozniej wpadla Kalina "rodzierajac szaty" stajac w Twojej obronie i sie zaczelo

Nie musisz mi Kalina tlumaczyc roznicy w warsztatach obu Panow. Jak slusznie napisales habakuk;

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    no, a ja lubię, kiedy zdjęcie broni się akcją sensu stricto - gdzie są emocje, wieloplany, żywioł - innymi słowy mocny reportaż. to jest najtrudniejsze. jeszcze bardziej lubię, kiedy w tej filozofii broni się cały materiał
    To mogloby zamknac cala dyskusje w oczekiwaniu na opienie uzytkownikow forum.

Cytat Zamieszczone przez Kalina Zobacz posta
    ParteqNiemniej jednak wciąż będę twierdzić, że absurdalnie brzmi wypowiedź - wybieram chleb żytni z piekarni na Chłodnej, bo losowość rozkładu ziaren kukurydzy w tym pieczywie najbardziej do mnie przemawia.
    Brzmi absurdalnie, ale pozostaw innym miec swoje wlasne wybory bez wzgledu na to jak bardzo wydaje Ci sie to absurdalne, swiata nie zmienisz

Uprawnienia umieszczania postów