Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Program do prezentacji zdjęć

basia
    Guest

Domyślnie Program do prezentacji zdjęć

Na dziś takie pytanie: czym robicie prezentację zdjęć? Czy wraz z albumem oddajecie oryginały zdjęć (bądź jakąś część), które Para może później sobie wywołać gdziekolwiek? Czy tylko prezentacja i album? Ja obecnie pracuje na Ulead'zie, jednakże zaczyna mnie już lekko nudzić po 2 latach... Moim zdaniem mam wielki minus - nie mogę oprócz prezentacji wrzucić na płytę zdjęć w folderze, oryginalnych, do wywołania według własnych potrzeb. Pomożecie?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

ja na jedna plyte wrzucam i prezentacja i oryginaly zdjec

robie to tak, że tworze prezentacje, potem nagrywam ja jako obraz ISO na dysku, potem otwieram ja w nero i dorzucam katalogi z fotkami

raczej zaden program tworzacy prezentacje nie ma mozliwosci od razu dodania zdjec i wypalenia, trzeba robic to troche na okolo
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Chyba oddanie Młodym dwóch płyt - jednej ze zdjęciami a jednej z prezentacją nie podnosi znacząco kosztów realizacji zdjęć?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basia Zobacz posta
    Pomożecie?
    http://canon-board.info/announcement.php?f=11&a=3

"3. Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum. W 90% przypadków był. Wskazane jest również uprzednie skorzystanie z google. Jeśli masz pytania związane z takim tematem, dopisz nowego posta do istniejącego wątku (o ile już nie ma w nim na nie odpowiedzi)."

http://canon-board.info/announcement.php?f=11&a=20 + "prezentacji zdjęć" daje trochę ciekawych wyników. Miłej lektury... i nie rób tak więcej.
    Najpierw szukaj, potem czytaj, potem pytaj w już istniejących wątkach. Z góry dziękuję.

Uprawnienia umieszczania postów