Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: [oszczepnik] do oceny czyli ślubnie

Mieszany widok

Domyślnie [oszczepnik] do oceny czyli ślubnie

do odważnych świat należy - tak mówią zbierałem się długo aż się zebrałem, zatem zamieszczam poniżej (jeszcze raz) kilka zdjęć. Wszelkie słowa krytyki mile widziane.
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8. takie trochę inne
    pozdrawaim
    p.s do moderatora-mam nadzieję, że teraz jest wszystko ok
    Ostatnio edytowane przez oszczepnik ; 08-11-2009 o 23:29
    "kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."

Domyślnie

hmm może ktoś się zdecyduje na pierwszy wpis , aż tak źle ?

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Najlepsze 7. Chyba trochę za bardzo kombinujesz z obróbką przez co niektóre zdjęcia wyglądają zbyt sztucznie. Najgorsze nr 6.

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

OK

Fajne zdjęcia, mi najbardziej podobają się te stylizowane na stare, z początku XX wieku.

5 z kolei wygląda ja ustrzelona przez paparazzi na ślubie jakiegoś celebryty. Co nie zmienia faktu, że też pozytywnie.

Na pierwszym zdjęciu przydałoby się takie niedoskonałości i uszkodzenia starych zdjęć jakie zastosowałeś na 3 i 5 zdjęciu.

Z kolei jeżeli 7 to nie wypadek przy pracy, ale norma to spokojnie dałoby wyżyć ze ślubniaków.

Odnośnie 6 i 7 takie małe przemyślenie. Wykonywałeś zdjęcia tej samej pary, osobiście gdyby wykonywano sesję zdjęciową przed moim ślubem to wolałbym mieć wszystykie zdjęcia w tym samym stylu np. jak na 7. Mieszanie stylów 6 i 7 dla tej samej pary to moim zdaniem zły pomysł.

I na koniec - ostatnie nie przemawia do mnie, ale to kwestia gustu.

Domyślnie

dzięki za opinie, co do obróbki, każdy szuka jakiegoś stylu. Jak narazie wszystkie foty są ni eprzypadkowe i zaplanowane.
    pozdro

Bywalec Awatar 4kwiatek
    Miasto
    T-miasto

Domyślnie

Hi...

Ja tam się nie znam... ale... w 1 podoba mi się klimat, pomysł kolorystyka. Poeksperymentował bym z rożnymi ustawieniami pary.

2. OK ale - pęknięcie na ścianie "wyrasta" z głowy panny młodej. To jeden z tych błędów przed którymi mnie dawno ostrzegano - cos jak latarnia z głowy.

3. bardzo ok - ale ten kawałem muru z prawej mi przeszkadza - niby go nie widać, ale podświadomie mnie rozprasza

4. nie. Pomysł fajny, ale coś (cień ?) od nosa panny młodej powoduje że IMHO pan młody wygląda bardzo niekorzystnie. Jeśli tak on naprawdę wygląda - cóż...

5. tak.

6. tak - wspomnienie - znam ten klimat ze starych pocztówek - wyblakłych z ZSRR. dla mnie nostalgiczne

7. tak - może trochę bym mniej wyostrzył - widać do IMHO na nosie panny młodej - ale to pewnie do netu tak wysżło

8 TAK . Pomysł .

Pozdrawiam...

Domyślnie

Dzięki za pochlebne jak i krytyczne opinie, wstawię jeszcze kilka fotek tym razem z kościoła. Zdaję sobie sprawę z niedoskonałości warsztatu, to jeszcze nie to co chciałbym osiągnąć, ale mam nadzieję, że choć trochę udało mi się złapać emocje. Znow prosze o konstruktywną krytykę, co poprawić co zmienić. Dziękuje
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez 4kwiatek Zobacz posta
    Hi...

6. tak - wspomnienie - znam ten klimat ze starych pocztówek - wyblakłych z ZSRR. dla mnie nostalgiczne

Pozdrawiam...
    Też bardzo lubie tą 6 sam nie wiem czemu jakoś działa na mnie uspokajająco
    Ostatnio edytowane przez oszczepnik ; 10-11-2009 o 00:41 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Chyba kompresujesz zbyt mocno te fotki, bo wydają się jakoś mocno zniszczone. A szkoda bo niektóre są naprawdę bardzo fajne
    Pozdro

Domyślnie

byłeś na warsztatach u Kaliny prawda?

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thedoc Zobacz posta
    byłeś na warsztatach u Kaliny prawda?
    Też o tym pomyślałem w pierwszym momencie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów