Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Jeszcze raz Dragan

Domyślnie

Nie wiem czy dobrze Cie odbieram Kubaman, ale chyba tez chcialbym aby Dragan pozostal jeden. Po co mi 100 Draganów....
    Panowie - zostawcie te drganzery i inne gówna i stwórzcie własne: anversery, shadowery, rysiaczkazery, iczkozery...

Bywalec Awatar Anvers
    Miasto
    Sz-cin/Wa-wa

Domyślnie

Chyba cos was ugryzlo, zeby po 3 miesiacach wracac malo konstruktywnie do watku, ktory dotyczy TYLKO tlumaczenia artykulu.
    Canon 30D, 17-40/4L, 70-200/4L IS, 679B/234RC, Slik Pro 400DX

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

e tam, czy to aż takie stare? Odświeżyli, to skrobnąłem. Tak ogólnie, bez konkretów do nikogo osobiście.
    A przecież nie jest tylko o tłumaczeniu, ale o modzie na "Draganizację" życia. Trochę mnie to martwi, bo niedługo na ulicy będą takie automaty, gdzie oprócz zdjęcia paszportowego w 5min maszyna za 5 PLN zrobi mój portret a la Dragan :wink:

Najlepsze jest to, że cała ta mania rozpoczęła się na dpreview.com, a mało kto z "twórców" i piszących plug-iny się pofatygował i opisał tam kto to w ogóle jest Dragan. Nieustannie pojawiające się tam pytania to "why do you call it dragon method". Nie wiem czy śmiać się czy płakać :neutral:
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony Awatar bonk
    Miasto
    Photoshop

Thumbs down

powiem szczerze ze nie widze nic w tych fotach - zwykły PieS
    kazdy kto siedzi w temacie przynajmniej rok potrafi takie "cuda" robic w 1-2h

chyba ze cos przeoczylem
    ...

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

no jeśli chodzi o sam efekt to pewnie tak. Przy czym Dragan akurat jeszcze robi świetne zdjęcia, zanim je obrobi. Z gó..a bata nie ukręcisz.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Bywalec Awatar Anvers
    Miasto
    Sz-cin/Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    no jeśli chodzi o sam efekt to pewnie tak. Przy czym Dragan akurat jeszcze robi świetne zdjęcia, zanim je obrobi. Z gó..a bata nie ukręcisz.
    I z tym musze sie zgodzic w 100%. Druga sprawa, ze zanim cos samemu sie wymysli, dobrze jest poznac to co inni wymyslili przedtem. Chyba, ze ktos lubi robic za ignoranta Wielu robi ciekawe zdjecia, ale tylko nieliczni sie wyrozniaja. Wazne, zeby byc...pierwszym
    Canon 30D, 17-40/4L, 70-200/4L IS, 679B/234RC, Slik Pro 400DX

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów