Irku.
Nie kwestionuję tego, że możecie mieć 99.9999999% zadowolonych kupujących. Nie kwestionuję też że 100% zamówień realizujecie.
Kwestionuję tylko twoje twierdzenie o oczywistej pomyłce - gdyż uważam że nie jest to oczywista pomyłka tylko działanie celowe. Podałem ci pierwszą z brzegu definicję i wskazałem dlaczego uważam że nie była to oczywista omyłka.
Co do zakupów w waszym sklepie. Osobiście "skreśliłem" sklep z listy zaufanych po tym jak musiałem dzwonić (wydać określoną kwotę na połączenie) żeby się dowiedzieć że to co zamieściliście na stronie odbiega od rzeczywistości (wtedy było to o ile pamiętam jakieś 200-300 zł różnicy pomiędzy ceną obiektywu C 300/4 na stronie a ceną zaoferowaną mi w rozmowie telefonicznej). Bardzo prawdopodobne, że gdyby cena na stronie była prawdziwą ceną byłbym jednym z tych 99.99999% zadowolonych klientów. Tak się nie stało.
Sprzedawców uważam za osoby poważne i tak ich traktuję. Chcę również żeby mnie tak samo traktowano. Co za tym idzie cenę mi przedstawioną uważam za ostateczną - nie targuję się, nie wymuszam rabatów jeżeli decyduję się na zakup to kupuję. Chciałbym być równie poważnie traktowany przez sprzedających i nie być narażanym na zmiany cen, zmiany terminu dostawy, wliczanie jakiś dodatkowych kosztów, itp.
Jeżeli ktoś nie traktuje mnie poważnie to trudno żebym chciał z nim robić interesy.