Strona 19 z 24 PierwszyPierwszy ... 91718192021 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 239

Wątek: Foto-net i ceny wirtualne

Uzależniony

Domyślnie

body to najtaniej w pl ok 4600zl, szkło ok 2150 (widzę, że w tajmtubaj.pl jest jedynie taniej ). Razem daje ok 6750.
    co do cen wirtualnych stosowanych przez sklepy pod wyszukiwarki cenowe już swoją opinię wyraziłem niejednokrotnie więc ... po prostu zamów i daj znać jaką odpowiedź otrzymałeś

Bywalec Awatar savage67
    Miasto
    Starachowice/Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    ... po prostu zamów i daj znać jaką odpowiedź otrzymałeś
    Witam, niestety jest pomyłka w cenie na ten produkt. Produkt w tej cenie nie jest dostępny.
    Ech......

Dopiero zaczyna Awatar imichal

Domyślnie

savage67 złożyłeś zamówienie czy wysłałeś zapytanie ?

Bywalec Awatar savage67
    Miasto
    Starachowice/Kielce

Domyślnie

Na stronie jest taka informacja :
    Magazyn zewnętrzny, produkt dostępny. Przewidywany termin dostawy 1-3 dni.
    A pod linkiem jest to :
    W przypadku indexu "magazyn zewnętrzny" oznaczonego kolorem żółtym prosimy o wcześniejsze potwierdzenie dostępności, przed złożeniem zamówienia, celem uzyskania potwierdzenia stanu magazynowego oraz rezerwacji produktu celem uniknięcia ewentualnych reklamacji dotyczących dostępności produktu.
    Więc najpierw napisałem ... Cena już poprawiona jest 6845,00 zł.

Początki nałogu

Domyślnie

Pomylka, nie pomylka Trza zamawiac, jesli przyjma i potwierdza automatycznie to musza sprzedac . Jesli sie da zlozyc zamowienie oczywicie przez strone, nawet gdy nie maja na stanie.

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

nic nie muszą, wystarczą jakieś zastrzeżenia w ogólnym regulaminie, lub że ceny nie mają charakteru oferty handlowei itp itd i tyle z "muszą" ...

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Ja kilka miesięcy temu pytałem w foto-rimex na kiedy mogą mieć Zeissa 85/1,4. W czasie wysyłania zapytania cena była ok. 3600zł, status "dostępny".
    Następnego dnia przyszła odpowiedź, że mają na stanie. Cena w sklepie jednak już dużo wyższa i pozostała taka do dziś.
    W związku z tym, firmie tej dziękuję.

Dopiero zaczyna Awatar imichal

Domyślnie

popmart to prawda ale sklep foto-net jako jeden z nielicznych posiada wyjątkowy certyfikat Euro-Label, który zobowiązuje chociażby do realizacji zamówienia po cenie w jakiej był wystawiony.

W innym przypadku jak MC_ napisał: ... dziękuję za współpracę

Bywalec Awatar savage67
    Miasto
    Starachowice/Kielce

Domyślnie

Co kraj to obyczaj. W Polsce jeszcze niestety certyfikaty tak nie zobowiązują. Nobilituje jedynie ich posiadanie. Ale idzie ku lepszemu

W USA spotkałem się z takim napisem w knajpce (w wolnym tłumaczeniu , nie pamiętam dokładnie): "Jeżeli pominiemy coś ze złożonego przez Ciebie zamówienia nie zapłacisz za nie ani centa". No ale to inny kraj.

imichal , nie złożyłem zamówienia, tylko zapytałem o dostępność po określonej cenie , która widniała na stronie internetowej , zgodnie zresztą z "instrukcją" tak, że niestety nie kupie po tej cenie :-? choć wyraziłem taką wolę.

Zablokowany

Domyślnie

Witajcie, faktycznie, była pomyłka (nie widzę sensu działania celowego) na stronie, chyba nie sposób się nie zorientować, cena 10% niższa. Wszelkie potwierdzone zobowiązanie które zeszły w trakcie długiego weekendu oczywiście zrealizujemy, zgodnie z regulaminem.
    imichal - mylisz się, praktycznie wszystkie sklepy internetowe to tak zwane tablice ogłoszeń, a nie oferta w rozumieniu KC. Jest to oczywiste i chroni przedsiębiorstwa przed między innymi ew. pomyłkami, których wykorzystywanie, pomijając względy etyczne, działa na ich szkodę. Możemy więc wyłącznie rozmawiać tutaj o etyce postępowania sklepu względem etyki klienta, który zdając sobie sprawę z pomyłki chce ją wykorzystać. Każdy kij ma dwa końce.
    BTW, wpiszcie sobie w skąpca EOS 5D i zobaczcie jaką fajną cenę tan znajdziecie. Ciekawe czy ten sklep będzie istniał w styczniu, potwierdzałem to nie pomyłka w cenie tylko zastanawia ta forma płatności, przedpłata

Irek

Strona 19 z 24 PierwszyPierwszy ... 91718192021 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów