Pokaż wyniki od 1 do 10 z 239

Wątek: Foto-net i ceny wirtualne

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Mocno liczę, że jestem w grupie zakupowiczów, którym się poszczęści nie ukrywam, że niezwykle mnie ciekawi skąd sklep miał we wrześniu i ma nadal tak obłędne ceny na to szkło? Bez cienia sarkazmu.Po prostu nigdy w życiu nie spotkałem się z czymś takim.

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Mocno liczę, że jestem w grupie zakupowiczów, którym się poszczęści
    Panie Michale bardzo liczę na to, że uda się zapotrzebowanie zrealizować a jeśli nie to w satysfakcjonujący sposób załagodzić tą frustrująca dla wszystkich sytuację. Staram się ogarnąc wszelkie zarzuty jednak nie zmienia to faktu, że dostaniemy ograniczoną liczbę egzeplarzy obiektywu.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez vit Zobacz posta
    Widzisz, jak nie mam zadnego postrzegania....
    dla mnie logika jest prosta: jest mozliwosc klikniecia "kup" niezaleznie od ceny i nacisne "kup" to transakcja jest dla mnie zawarta.
    No właśnie nie do końca, w przypadku sklepów zależnych od dystrybutorów oferta nigdy nie jest ofertą w rozumieniu KC a moment zawarcia umowy K/S reguluje sam sklep aby nie było kłopotów np. z dostępnością, szczególnie w przypadku specjalistycznego asortymentu nie mającego zamienników. Nie zmienia to faktu, że jak pisałem większość zapotrzebowań może zostać bez problemu zrealizowana, niemniej jednak raz na czas zdarzają się przygody o których jest głośno tak u nas jak i w każdym sklepie. Zwykle klient zadowolony nic nie pisze a niezadowolony potrafi zrobić burzę na pół internetu. U nas zachowanie sklepu jasno precyzuje regulamin jako załącznik do umowy K/S. Nie traktuję klientów jak przepraszam za wyrażenie "klikające małpki", uważam, że za każdym klikiem jest jakaś dyskusja, ustalenia czy dialog. Oczywiście wszystko w granicach prawa na potwierdzenie czego posiadamy stosowny certyfikat. Zawsze jest jednak tak, że oczekiwania są zgoła inne, jak to ktoś napisał "klient zawsze wie czego nie chce".
    Ostatnio edytowane przez foto-net ; 09-11-2009 o 17:28 Powód: Automerged Doublepost

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto-net Zobacz posta
    Panie Michale bardzo liczę na to, że uda się zapotrzebowanie zrealizować a jeśli nie to w satysfakcjonujący sposób załagodzić tą frustrująca dla wszystkich sytuację. Staram się ogarnąc wszelkie zarzuty jednak nie zmienia to faktu, że dostaniemy ograniczoną liczbę egzeplarzy obiektywu..
    Szkło zamierzam kupić na pewno i pieniądze na nie od pewnego czasu czekają w gotowości bojowej na koncie. Jeśli tylko dostanę od was spodziewaną atrakcyjną informację to będę się czuł jak moja 3 letnia córa w Boże Narodzenie

Uprawnienia umieszczania postów