mialem sie nie odzywac wiecej, ale odpowiem na stwierdzenia Merde wiec przepraszam za OT, stwierdzenia nie dotycza Foto-net
a co to jest socjalizm, ktory sie skonczylZamieszczone przez Merde
na czym on mialby polegac
i coz on wnosi do naszej dyskusji o podejsciu do klienta
liznales socjalizmu czy tylko tak teoretyzujesz sobie na podstawie filmow Barei(no offence)
zgadza sie, jezeli kupuje nowe to nowe, jezeli uzywane to uzywane, jezeli testowane i nie nabyte to testowane ale nazywajmy rzeczy po imieniu
wskaz gdzie jest moja roszczeniowosc
juz wiem, roszczeniowa postawa jest gdy oczekuje towaru/przedmiotu sprzedazy zgodnego z opisem i mam pretensje gdy ktos probuje mnie oszukac lub jest niuczciwy
niewatpliwie slusznie tylko dlaczego
w temacie Foto-net nie zarzucam nikomu nieuczciwosci, uwazam jedynie, ze mozliwosc nacisniecia guzika "zakup" powinna byc dostepna tylko wowczas, gdy transakcja jest realizowalna, jezeli nie jest wykonywalna mozna "odpisac transakcja w toku", nie zaśpierwszy post himiegonie ma na stanie, ale zamówiony jest w tej cenie i jak dojdzie, damy znać.
aby zabezpieczyc sprzedawce uwazam, ze do ewentualnej skutecznej transakcji/rezerwacji/zakupu/wysylki mozna stosowac zaliczke czy zadatek.
na handlu w internecie sie wybitnie nie znam to i porad jakie zabezpieczenia stosowac latwo mi sie udziela![]()