Dajcie szansę kurierom. Już napewno pędzą do Was ze szkiełkami.;-)
Koledzy już prawie południe a Wy nadal śnicie...
Przecież to szkło w znacznie tańszych USA kosztuje ~5000zl więc o czym Wy wogóle tu marzycie bo jakoś nie ogarniam tego całego amoku??
Odpowiedź sklepu foto-net: Witam serdecznie, bardzo dziekuje za zainteresowanie naszym sklepem. Niestety otrzymali¶my mniej zamówionych egzemplarzy ni¿ zamówili¶my, w tej chwili czekamy na now± ofertê od dystrybutora. Byæ mo¿e realizacja zapotrzebowania nie bêdzie mo¿liwa w cenie 4999. O takiej mo¿liwo¶ci w przypadku ofert oznakowanych jako promocyjne uprzedza nasz regulamin.
Nie mam pytań...W mailowej odpowiedzi dla sklepu zalinkowałem nasz topic. Reklama dźwignią handlu.
Ostatnio edytowane przez himi ; 09-11-2009 o 12:39
czyli przyznali sie szczerze do:
najciekaszwe ze himi jako pierwszy to jednak powinien dostac szkla bo i pierwszy zrobil szum, pewnie tez pierwszy pozamawial4. Czy sklep oferuje towar czy tylko cenę?
Wiele sklepów "wiesza" ofertę i nie jest potem w stanie sprowadzić danego towaru w rozsądnym czasie lub w ogóle nie ma takiej możliwości. Tyczy się to szczególnie sklepów pozycjonujących się na portalach porównywarek cen - chcąc robić wrażenie tanich sklepów konfrontują oferty z których nie są w stanie się wywiązać. Realnie realizują zamówienia na mniej niż 90% oferowanych produktów.
tak czy siak sklep nie warty uwagi dla kogos kto faktycznie chce kupic cos co ma wymiar rzeczywistego produktu a nie wirtualnej oferty
Już 12ta, Ireeeeek, nie daj się prosić, noooooo......
no cóż.
jak to sie skończy było do przewidzenia. przynajmniej wiadomo który sklep omijać szerokim łukiem. Ciekawe kiedy do właścicieli omawianego sklepu jak i jemu podobnych dotrze że internet i forum to ogromna siła i takie nie fair zagrania ciągną sie potem za sklepem przez długie tyg generując straty a nie zyski z owej "promocji"
Gwarantuję Wam, że nie jest tylko praktyka foto-net. Do tej pory nie trafilem na sklep, który by tego nie robił, i to nie tylko w branży foto. A tak wogóle to w foto-net kupiłem sporo rzeczy i mam same dobre doświadczenia!
Na stronie produktu cena spadła do 0.0zł
http://www.foto-net.pl/sklep/produkt...moc-Canon.html
Ciekawe kiedy zmieni się regulamin w części "jak nie kupować"?![]()
a po ilu miesiacach do Ciebie doszly, i w jakich cenach i czy napewno to co zamowiles![]()
i czy to byl sprzet powazny czy pierdulki za 5zl
zdecyduj sie czy fotosmrod robi smrod jak inni czy jest dobry
teraz juz szkla nie ma jest jego zapowiedz, a wiec wczesniej tez go nie bylo ...