Ostatnia seria (rudzik i zięba) bardzo dobra :-D, ładne kadry i przemyślane foto, rudzik wydaje mi się na granicy przeostrzenia (ale to może mój Eizo tak pokazuje). Z ciekawości zapytam jakim obiektywem robione ? Komentów brak bo szczęki z podłogi zbierają
.
Rudzik, mimo że maleńki, skopał mi rzyć...
świetne zdjęcia.
mam aparat, zamknę świat w pudełeczku...
www.barwnie.com
koraf – dziekuje za opinie. Mysle, ze masz racje - rudzik na pewno jest lekko przeostrzony. Widze to, gdy ogladam zdjecia jeszcze raz po pewnym czasie . Ale zieba jest OK a reszte powoli poprawie. Z ostrzeniem mam klopoty, takze w zdjeciach krajobrazu. Powoli wyczuje sprawe......
Zdjecia od 192 robione sa 400 5.6L – nowy nabytek zgodnie z porada trytona :) (ktory jednak wolal 100-400....), poprzednie to albo w wiekszosci Canon EF 70-300 mm f/4.5-5.6 DO albo 55-250 (kilka tez Zuiko 300 na M42). Szykuje ekwipunek na wypad w „dzicz”, postaram sie wiec mam nadzieje o nowe „strzaly”.
jezyor – dzieki za komentarz
Jeszcze zieba dla dopelnienia "sesji"
200.
201
Pozdrawiam
Max13 widziałem różnicę w jakości zdjęć dlatego moje pytanie o szkło, dwa ostatnie też super tak trzymać :-D.
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
Sesja z rudzikiem i ziębą bardzo udana. Jedyna moja uwaga to to, że według mnie na gałęziach wyglądają lepiej niż na murku
Gratulacje zakupu szkła! Teraz to już w ogóle będziesz wymiatał![]()
makro na CB - zapraszam!
makro na CB - zapraszam!