Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1092

Wątek: [Max13] Kilka ptaków "złapanych" dzisiaj rano

Mieszany widok

Bywalec Awatar Max13
    Miasto
    Hither and Thither

Domyślnie Odp: [Max13] Kilka ptaków "złapanych" dzisiaj rano

Tom77 - ....ciągle wysłużona 400/5.6....Ale skoro o sprzęcie - nie miałem czasu, aby podjąć i sfinalizować ostatecznie zakup nowego obiektywu. O 400/2.8 pisał dużo mkkaczy, brałem także pod uwagę 500/4, rozważałem już zakup...ale jednak dużo podróżuję, ciężar sprzętu i objętość ekwipunku ma dla mnie znaczenie. Dlatego zaryzykuje chyba i pójdę po najmniejszej (i najtańszej) linii oporu i kupię tego Tamrona G2 - jak nie będę zadowolony to wtedy podejmę kolejne decyzje.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Odp: [Max13] Kilka ptaków "złapanych" dzisiaj rano

Cytat Zamieszczone przez Max13 Zobacz posta
    Tom77 - ....ciągle wysłużona 400/5.6....Ale skoro o sprzęcie - nie miałem czasu, aby podjąć i sfinalizować ostatecznie zakup nowego obiektywu. O 400/2.8 pisał dużo mkkaczy, brałem także pod uwagę 500/4, rozważałem już zakup...ale jednak dużo podróżuję, ciężar sprzętu i objętość ekwipunku ma dla mnie znaczenie. Dlatego zaryzykuje chyba i pójdę po najmniejszej (i najtańszej) linii oporu i kupię tego Tamrona G2 - jak nie będę zadowolony to wtedy podejmę kolejne decyzje.
    400 5,6 z 1993 roku to jeden z najlepszych obiektywów na świecie i twoje zdjęcia to potwierdzają.

Uprawnienia umieszczania postów