Kubaman pisał o koledze z nickiem PN_Zamieszczone przez MarekC
Ty masz nicka MarekC ;-)
Kubaman pisał o koledze z nickiem PN_Zamieszczone przez MarekC
Ty masz nicka MarekC ;-)
ale napisał też coś "my zresztą też"... ;-)Zamieszczone przez gietrzy
Pozdrawiam
Marek
chciałem skończyć bezsensowną gadaninę o gazetkach, nagrodach i dupie Maryny. Jeśli PN_ wyczytał w mądrych gazetach że Nikon jest lepszy - trudno. My mamy dla odmiany wątek w Hydeparku: "Ounaniści sprzętowi", gdzie okiem nieuzbrojonym widać jak jest![]()
Interesujące jest to, że jeśli Muflon ma rację i w przyszłośći x1,6 zejdzie do klasy 1xxx, FF będzie musiał byc juz niedługo dużo tańszy.
Przeciez nikt Cie nie zmusza do brania w niej udzialu. :razz:Zamieszczone przez Kubaman
Z dużą uciechą obserwuję Wasze opinie o "strategiach" i niezminności wizji korporacji, jakimi są Canon, Nikon czy Minolta.
Pracuję już dla trzeciej korporacji i wierzcie mi - ich decyzje są NIEPRZEWIDYWALNE![]()
Czasami nie mamy pojęcia o finansowych podtekstach.
A tak do poprzedniego posta - Minolta i Sony JUŻ pracują nad nową DSLR. Zapowiada się nieźle...
Ale i tak zostanę przy 20D
Pozdrowienia,
Główną przyczyną nieprzewidywalności są owe "podteksty finansowe". ;-)Zamieszczone przez Pawel Woo
Skąd wieści, ze już pracują nad tym wspólnym dSLR?? Mimo to, nadal nie sadzę jednak by miał niskoszumną matrycę CMOS ;-)
Pozdrawiam
Marek
Niestety nie mogę ujawnić...Zamieszczone przez MarekC