Przeciez pisze ze "madrala"Zamieszczone przez Kubaman
![]()
Przeciez pisze ze "madrala"Zamieszczone przez Kubaman
![]()
...
a czy ktos jescze pamieta jak FF wplywa na Bokeh![]()
Jac, nie przerywaj chłopakom, tak miło obrzucają się błotkiem a Ty chciałbyś wrócić do tematu? A fe, wstydź się!![]()
Puszka, kilka słoików i może szczypta talentu?
"Czy to prawda, nie wiem, ale daje do myślenia..."Zamieszczone przez MarekC
Jak widze taki tekst, to faktycznie, oczekiwalbym zejscia w wyjasnieniach nawet o trzy poziomy nizej, bo rzeczywiscie, moja inteligencja nie dorasta.
Sory nie zajarzyłem. Wstydzę się. Nie zmienia to faktu, że cała dyskusja jest delikatnie mówiąc off topic.Zamieszczone przez pn_
Niech będzie Nikon jest lepszy inaczej. Naświetla do lewej a Canon do prawej. Amen!
słuchaj, w naszej dyskusji to ja nie dorosłem - a w każdym razie z Twoich wypowiedzi takie odniosłem wrażenie. Cytowałeś gazety, linki itp. więc co ja marny i głupi mogłem wyjaśniać :rolleyes: W dodatku bez pliku linków na naręczu. Odwracasz kota do góry ogonem - wszak to ty byłeś do niedawna w atakuZamieszczone przez pn_
![]()
Gdybys przeczytał post Marka sprzed edycji tobyś może nie cytował akurat tego kawałka .. :grin:
Nevermind: grunt, że mamy pole do dyskusji w oparciu o FF Canona i prawdopodobne kłopoty NIkona z aktualnym bagnetem i FF.
gietrzy, oto skrucha godna najlepszego Canoniera. Jestem z Ciebie dumnyZamieszczone przez gietrzy
![]()
Co do problemow nikona z aktualnym bagnetem to tutaj jest taki watek:
http://canon-board.info/showthread.php?p=77357
Jest tam m.in. napisane o tym ze Canon ma 50 f/1.0 a nikon f/1.2, 85 f/1.4 vs f/1.2 albo 200 f/1.8 vs f/2.
Ta dziura (w nikonie) jest mala, antyczna i z durnymi rozwiazaniami w imie "kompatybilnosci" (ktora w zasadzie jest jedynie pozorem).
...
Aj tam, dosadne gadanie niedowartosciowanego zawistnika.Zamieszczone przez KuchateK