Pokaż wyniki od 1 do 10 z 115

Wątek: Jaki obiektyw do krajobrazów??

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Co za dyskusja...
    Dzieki Krzychu, mialem napisac dokladnie to samo. Co wiecej, czesto wrecz PORZADANE jest uzycie zooma i staniecie dalej w celu uzyskania innej perspektywy. Kat widzenia bedzie podobny jak szerokiego kata, ale perspektywa inna.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Sugerowałbym jednak bez wycieczek osobistych. Pitolenie "nie chce być rude" jednocześnie będąc "rude" nie jest specjalnie wyszukaną formą prowadzenia dyskusji.
    To byla tylko nic nie znaczace sformulowanie z tym "rude". Napisz gdzie Cie obrazilem, to przeprosze.

Użycie dla długich "zoooooooomuf" też oczywiście jest. Przecież nigdy tego nie negowałem więc nie wiem skąd te "mondrości" miały by się niby wziąść.
    No to proponuje wyrazac sie jasniej, bo dla mnie takie stwierdzenie jak:

Cytat Zamieszczone przez Akustyk
    od kiedy to temat "ptaki" miesci sie w dzialce fotografii "krajobraz"?

Cytat Zamieszczone przez Janusz
    Chyba tak samo jak 70-200 w krajobrazie...
    Jest niczym innym jak negowaniem. Jestes niekonsekwentny, bo raz piszesz jedno, a potem drugie, a potem jeszcze sie wydajesz sie obrazac (mam nadzieje, ze nie) jak Ci sie to wytyka.

EDIT: Wielu ladszafciarzy w dalszym ciągu używa dużego formatu. Zabawnie wyglądali by targając ze sobą tele.
    Ten pan z wczorajszego odcinka Dzikiej Polski mial ponad 60 lat, porusza sie tylko motocyklem, a mimo to dal rade zabrac ze soba 2 metrowy obiektyw lustrzany i srednioformatowy aparat. W porownaniu do noszenia 70-200 to naprawde pikus. Nie robmy z siebie kalek...
    Ostatnio edytowane przez karolbe ; 19-11-2009 o 10:30 Powód: Automerged Doublepost

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karolbe Zobacz posta
    ..... Jestes niekonsekwentny, bo raz piszesz jedno, a potem drugie, a potem jeszcze sie wydajesz sie obrazac (mam nadzieje, ze nie) jak Ci sie to wytyka....

Prosiłem BEZ WYCIECZEK OSOBISTYCH. Psychonanalityk?

.... Napisz gdzie Cie obrazilem, to przeprosze.....
    PLONK

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Prosiłem BEZ WYCIECZEK OSOBISTYCH. Psychonanalityk?
    PLONK
    Wszyscy tu tacy wrazliwi?

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Wszyscy tu tacy wrazliwi?
    Nie, tylko Janusz. Nie znosi krytyki. Nie przejmuj się, tylko olej. Sam jestem w jego plonkownicy za stwierdzenie, że pisze bzdury.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Nie, tylko Janusz. Nie znosi krytyki. Nie przejmuj się, tylko olej. Sam jestem w jego plonkownicy za stwierdzenie, że pisze bzdury.
    Jestem daleki od przejmowania sie. Jestem raczej zdziwiony, ze w sumie normalna dyskusja moze powodowac taka reakcje. W rzeczywistosci poza-internetowej przy roznicy pogladow raczej rzadko sie wychodzi z pomieszczenia ostentacyjnie trzaskajac drzwiami, a tak odebralem czerwony napis PLONK :-)

No, ale tak taki offtopic, i z mojej strony ten podwatek uwazam za zakonczony. Sa rozni ludzie, rozne charaktery i sie nic na to nie poradzi.

Uprawnienia umieszczania postów